Inhuursites Demonstratievideo - Inhuursites


De markt wordt transparanter door het succes van sociale media, inhuursites en vraag & aanbod websites. Er is een verschuiving aan het plaatsvinden van het traditioneel bemiddelen in zelfstandig professionals naar online vraag & aanbod. Door het grote aantal inhuursites zien freelancers en bureaus door de bomen het bos niet meer. Tenderplace biedt een 6-tal overzichten waar men goed overzicht kan houden op de online inhuurmarkt. De overzichten hebben we zorgvuldig samengesteld op basis van compleetheid en kwaliteit. Inhuursites die niet in de overzichten zijn opgenomen kun je zelf toevoegen in een persoonlijk overzicht. Per inhuursite kun je het volgende vastleggen: ingeschreven of niet ingeschreven, notities, inloggegevens (wachtwoorden worden uniek versleuteld met jouw persoonlijke key).

(Semi-) Overheid
Inhuurdesken zijn digitale platforms, ofwel marktplaatsen voor externe inhuur. Momenteel zijn er al meer dan 200 organisaties die hier gebruik van maken. Freelancers en bureaus kunnen hier registreren om zichzelf en/of kandidaten rechtstreeks aan te bieden op aanvragen en/of opdrachten. Tenderplace biedt het complete overzicht.

Bedrijven
Inhuursite opgezet door bedrijven waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Jobboards
Inhuursites waar vraag en aanbod bij elkaar komen zoals bijvoorbeeld Freelance.nl. Hiervan zijn er honderden, sommigen voor alle vakgebieden en anderen voor een gespecialiseerd vakgebied. Tenderplace heeft een overzicht samengesteld met de meest actieve jobboards.

Communities
Communities en Brokers die in opdracht de flexibele inhuur regelen. Zij hebben een brede dienstverlening voor opdrachtgevers en freelancers.

Bureaus
Detacherings- en bemiddelingsbureaus die online zijn georganiseerd. Hiervan zijn er honderden. Tenderplace heeft de meest actieve en toonaangevende bureaus opgenomen in een overzicht.

Persoonlijke
Met deze persoonlijke Tool kun je zelf inhuursites toevoegen, categoriseren en inloggegevens beheren. Maar natuurlijk te gebruiken voor andere website zoals bijvoorbeeld: sociale media, urenregistratie, administratie, intranetten etc.

Valideren
Validate-code

Validatie e-mailadres


Verstuur

... disclaimer | contact | algemene voorwaarden