Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 109577
 
Opdracht: Senior Technisch Medewerker Werktuigbouwkunde.
 
Sluitingsdatum: 2017-09-10 23:59
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Installatietechniek, Werktuigbouw
 
Provincie: Overijssel
 
Beschrijving:

Opdrachtinformatie

Startdatum 25-9-2017
Einddatum 31-12-2017
Optie tot verlenging Ja, 2 maal met 6 maanden, t/m uiterlijk 31 december 2018.
36
Aantal posities 1
Project

 

 

Opdrachtomschrijving
De Senior Medewerker Vastgoed en Infrastructuur Werktuigbouwkunde wordt in hoofdzaak belast met de realisatie van producten/diensten als Inspecties/ Meerjarenplanning/Jaarprogramma, Instandhouding ((Niet) Planbaar Onderhoud), Servicedienst, Commandantenvoorzieningen, (Wettelijk) gekeurde installaties en bouwdelen (uitvoering keuringen), Vastgoedinformatie en Installatiebeheer. 
De Senior Medewerker Vastgoed en Infrastructuur Werktuigbouwkunde adviseert over technische aangelegenheden tijdens de voorbereiding van projecten door het opstellen van adviezen, het beoordelen van problemen in de uitvoering en het doen van verbetervoorstellen. 
De Senior Medewerker Vastgoed en Infrastructuur maakt (deel)ontwerpen op basis van bekende alternatieven ten behoeve van projecten die een relatie hebben met andere disciplines. 
In dezen maak je bestekken, werkbeschrijvingen, tekeningen, ramingen, begrotingen en ruimtelijke indelingsplannen. Daarnaast adviseer je bij de selectie van aannemers, geef je inlichtingen en aanwijzingen tijdens aanbestedingsprocedures en beoordeel je de aanbestedingsresultaten vanuit technisch- en kostenoogpunt. 
De Senior Medewerker Vastgoed en Infrastructuur is tevens belast met de uitvoering van projecten, in dezen maak je een planning en maakt met anderen afspraken over kwaliteit en levertijden en houdt de voortgang in de gaten van eigen acties en anderen, je houdt toezicht op de uitvoering, je stelt adviezen op, je beoordeelt verstoringen, je doet verbetervoorstellen, je bewaakt en regelt V&G-plannen aan opdrachtgeverzijde en je verzamelt en verwerkt vastgoedgegevens.
De Senior Medewerker Vastgoed en Infrastructuur draagt zorg voor inspecties, metingen en situatieberekeningen opdat informatie over de feitelijke uitgangssituatie wordt aangeleverd t.b.v. de voorbereiding voor ontwerpen. 
De Senior Medewerker Vastgoed en Infrastructuur wordt belast met de verantwoordelijkheden en werkzaamheden die benodigd zijn voor de borging van de veiligheid voor het gebruik en het beheer van gebouwgebonden werktuigbouwkundige installaties die middels een separaat (individueel) besluit wordt vastgelegd.
 
De werkzaamheden betreffen in de regel projecten die een relatie hebben met alle disciplines en er is sprake van coördinatie met andere diensten zowel binnen als buiten het Rijksvastgoed bedrijf. Als Senior Medewerker Vastgoed en Infrastructuur Werktuigbouwkunde word je in hoofdzaak belast met archiveren en het maken van ontwerp- , revisietekeningen van CV-, Drinkwater-, Luchtbehandelinginstallaties, Aircosystemen, Rioleringsinstallaties principe schema’s enz. Daarnaast ben je in staat ontwerpberekeningen (bv. uitgevoerd in VABI) te beoordelen (o.a. ventilatie, transmissie, koellast, comfortberekeningen).
 
Kennis en ervaring
Ruime ervaring in het voorbereiden van en toezicht houden op nieuwbouw en renovatie projecten binnen de utiliteitsbouw.
 
Daarnaast beschik je over minimaal vijf jaar ervaring in het voorbereiden van (bestekschrijven) en toezicht houden op de uitvoering en heb je aantoonbare ervaring in het beoordelen van (deel)ontwerpen werktekeningen, berekeningen en werkomschrijvingen van werktuigbouwkundige installaties in nieuwbouw en renovatie projecten binnen utiliteitsbouw.
 
 
Type opdrachtgever: Ministerie
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden