Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Medewerker/Adviseur Ruimtelijke Ordening
 
Sluitingsdatum: 2017-10-30 10:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Ruimtelijke ordening en milieu
 
Provincie: Overijssel
 
Beschrijving:
 
 
Van 13-11-2017 t/m 13-6-2018   |   Optie verlenging: 2 x 3 maanden  
  €0 - €75 per uur   |   Ruimtelijke ordening & Milieu   |   Uren: 20 per week   |   Aantal FTE: 
 
 
 
Planning
Start publicatie 13-10-2017 00:00 
Vragen stellen tot 18-10-2017 08:00 
Beantwoording vragen 18-10-2017 16:00 
Offerte indienen tot 30-10-2017 09:00 
Start beoordeling 30-10-2017 09:00 
Verwachte gunning 10-11-2017 00:00 
 
 
 
Opdrachtomschrijving
Het team Leefomgeving binnen de Gemeente Olst-Wijhe bestaat uit 22 medewerkers. Het team is verantwoordelijk voor de thema’s Wabo (vergunningverlening en handhaving), APV en bijzondere wetten, BAG, Duurzaamheid, Wonen, Grondzaken, Afval, Bodem, Geluid, Externe Veiligheid en Ruimtelijke Ordening.
 
Je voelt je thuis in een gemeentelijke organisatie die zich opstelt als partner in de samenleving. Die de kracht van de kleine gemeente wil benutten en hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de dienstverlening aan haar inwoners. Je werkt zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en zoekt de interne en externe samenwerking
 
Wat ga je doen? 
Je behandelt aanvragen voor ruimtelijke plannen die afwijken van het bestemmingsplan en adviseert het gemeentebestuur hier over.
Je handelt planologische procedures af om deze plannen mogelijk te maken.
Je draagt bij aan het actueel houden van het planologisch kader.
Je draagt bij aan de uitvoering van voorkomende werkzaamheden van het team.
 
 
Kandidaatomschrijving
 
Wie zoeken wij?
Een kwaliteitsgerichte medewerker met een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring. Een veelzijdige collega die breed inzetbaar is en zowel beleidsmatige als beleidsondersteunende werkzaamheden kan verrichten. Goede actuele juridische kennis op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Daarnaast heb je affiniteit met digitaliseringsaspecten en het standaardiseren van ruimtelijke plannen.
 
Competentieprofiel
Van alle medewerkers in Olst-Wijhe wordt verwacht dat deze klantgericht zijn, flexibel gedrag vertonen en probleemoplossend vermogen bezitten. De medewerker Ruimtelijke Ordening dient daarnaast te beschikken uitstekende schriftelijke – en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, kan goed samenwerken en is resultaatgericht. Verder zijn de competenties oordeelsvorming en nauwkeurigheid relevant.
 
De competenties zoals verwoord in de opdracht- en kandidaatomschrijving worden tijdens het gesprek getoetst door de gemeente.
 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of zzp'er
De functie van Medewerker/Adviseur RO wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Medewerker/Adviseur RO is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
 
 
 
Eisen
Beschikbaarheid 
Op CV aantoonbaar uiterlijk per 13 november 2017 beschikbaar voor 20 uur per week. !Let op: dit moet duidelijk in het cv vermeld staan anders wordt de kandidaat afgewezen. 
 
 
Werkervaring 
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring als medewerker/adviseur Ruimtelijke Ordening, opgedaan in de afgelopen 4 jaar bij of voor een overheidsinstantie. 
Referentie vereist 
 
 
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4. !Let op: laat het niveau van de opleiding duidelijk naar voren komen in het CV. 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of zzp'er
De functie van Medewerker/Adviseur RO wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Medewerker RO is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, die dan de offerte indient. 
 
 
Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte 
Door de kandidaat zelfgeschreven motivatiebrief (Max 1 A-4)
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel:  20 %
 
 
Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De brief dient door de kandidaat zélf geschreven te worden. De kandidaat dient gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving.
Weging:  25 %
 
 
Specifieke opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding Planologie en/of Ruimtelijke Ordening en/of Ruimtelijke Ontwikkeling.
Weging:  8 %
 
 
Werkervaring gemeente
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring als Medewerker/Adviseur Ruimtelijke Ordening, opgedaan in de afgelopen 4 jaar bij of voor een gemeente.
Weging:  12 %
 
 
Werkervaring adviseren
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar met het adviseren van het gemeentebestuur bij aanvragen van ruimtelijke plannen die afwijken van het bestemmingsplan. ! Let op: laat duidelijk in het CV zien dat het gaat om een afwijking van het bestemmingsplan.
Weging:  6 %
 
 
Werkervaring planologische procedures 
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar met het behandelen én implementeren van ruimtelijke plannen die o.a. kunnen afwijken van het bestemmingsplan van de gemeente. 
Weging:  4 %
 
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving. Daarnaast wordt er beoordeeld of de kandidaat past binnen de organisatie en/of er een klik is met de kandidaat. De kandidaat waarop de keuze valt, scoort 25% voor het gesprek. De kandidaten die afgewezen worden naar aanleiding van de gevoerde gesprekken, scoren 0% voor het gesprek.
Weging:  25 %
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden