Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Klantmanager WMO, 36 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-10-27 13:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Welzijn en zorg
 
Provincie: Noord-Brabant
 
Beschrijving:
Van 13-11-2017 t/m 30-4-2018   |   Optie verlenging: 2 x 12 maanden  
€20 - €50 per uur   |   Sociale zaken & Werkgelegenheid   |   Uren: 36 per week   |   Aantal FTE: 1 
 
 
Planning
Start publicatie 16-10-2017 13:00 
Vragen stellen tot 20-10-2017 12:00 
Beantwoording vragen 23-10-2017 17:00 
Offerte indienen tot 27-10-2017 13:00 
Start beoordeling 27-10-2017 13:00 
Verwachte gunning 06-11-2017 17:00 
 
 
Opdrachtomschrijving
Je behandelt meldingen in het kader van de Wmo (wat betreft hulp bij het huishouden, vervoer, verplaatsen, wonen en begeleiding) van melding tot beschikking.  Je geeft informatie en voert keukentafelgesprekken met de cliënt om de ondersteuningsvraag te verhelderen en te analyseren. Wanneer uit de melding een aanvraag voor een maatwerkvoorziening volgt, indiceer je deze en handelt deze zelfstandig af. Je stelt programma’s van eisen op, vraagt offertes op en beoordeelt deze. Je vraagt medische adviezen op, maakt gespreksverslagen, rapportages en beschikkingen. Je draagt zorg voor de administratieve afhandeling in de verschillende systemen. Je stemt af met externen en collega's, draagt zorg voor de uitvoering van afspraken met cliënten en bewaakt de voortgang van zowel interne als externe procedures.
 
 
Kandidaatomschrijving
Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur paramedische achtergrond). Tevens heb je aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als klantmanager Wmo of minimaal 3 jaar werkervaring met indicatiestelling, beide opgedaan in de afgelopen 5 jaar. Kennis van en ervaring met de doelgroepen van de Wmo (burgers met een lichamelijke, een verstandelijke beperking, psychische en psychiatrische aandoeningen) als ook kennis van de diverse applicaties waaronder de Suite4Zorg is een pré. Je bent op de hoogte van alle actualiteiten rondom wet- en regelgeving ten aanzien van de Wmo. Je herkent jezelf in de competenties: klantgericht, ruimdenkend, creatief, ondernemend en betrokken. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 
 
Eisen
aanleveren van een relevant diploma op HBO niveau
aanleveren van een relevant diploma op HBO niveau 
 
 
Gevraagde documenten
aanleveren na gunning 
geldende VOG
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel:  30 %
 
 
werkervaring
minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de laatste 5 jaar
Weging: 30 % 
 
werkervaring
kennis en ervaring met de doelgroepen van de WMO (burgers met een lichamelijke / verstandelijke beperking, psychische en psychiatrische aandoeningen) kennis van de diverse applicaties (Suite4Zorg is een pré)
kennis en ervaring met de doelgroepen van de WMO (burgers met een lichamelijke / verstandelijke beperking, psychische en psychiatrische aandoeningen) (15 %)
kennis van de diverse applicaties (Suite4Zorg is een pré) (5 %)
Weging:  15 %
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
In dit gesprek zal nadrukkelijk worden stilgestaan bij de werkervaring van de kandidaat en de gevraagde competenties worden getoetst. 
Weging: 25 %
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden