Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 1503
 
Opdracht: Adviseur beleid en vergunningen
 
Sluitingsdatum: 2017-11-20 09:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Openbare orde en veiligheid
 
Provincie: Utrecht
 
Beschrijving:

Aanvraagnummer

1503

Aanvang

z.s.m.

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

HBO

Optie tot verlenging

1 maal 3 maand(en)

Regio

Utrecht

Uren per week

32-36 uur

Verloopt op

20-11-2017 09:00

 

Opdracht
De opdracht aan de beleidsadviseur die met dit onderwerp aan de slag gaat zou dan ook moeten luiden:
Zorg ervoor dat de Landelijke wet- en regelgeving en de lokale (beleids)kaders voor horecabedrijven naadloos op elkaar aansluiten, duidt waar dit (nog) niet mogelijk is en doe een voorstel hoe we daarmee in Amersfoort om zouden moeten gaan.
Maak een voorstel voor het gebruik van de buitenruimte voor horeca, markten en evenementen e.d. 
bepaal daarbij prioriteiten als meerdere partijen de buitenruimte gelijktijdig willen gebruiken;
bepaal daarbij de verantwoordelijkheden voor de partijen als de buitenruimte gelijktijdig gebruikt kan worden en wat er voor nodig is om de verantwoordelijkheden, ook in de uitvoering, inzichtelijk te maken. 
Onderwerpen waaraan in ieder geval aandacht moet worden besteed zijn:
Maakt terras deel uit van het evenemententerrein ? Of niet ? Wat betekent dat ?
Wie bepaalt tijdens een evenement wanneer en op welk moment er moet worden overgeschakeld van glas naar plastic glazen?
Mag je van de ene naar de andere evenementen locatie lopen met een glas bier in de hand ?
Wordt de ontheffing artikel 35 juist gebruikt ? Zo nee, wat zijn de alternatieven?
 
 
Wat is de afbakening van het evenemententerrein ?
Is een terrasvergunning nodig als de lokaliteit is opgenomen in de drank- en horecawetvergunning?
Op welke wijze kan het beste de precarioheffing worden berekend? En hoe ligt dit in verhouding tot evenementen waarbij terrassen wel of niet kunnen blijven staan?
Hoe kan het beste omgegaan worden met geveltaps?
 
 
Vereisten / knock-outcriteria
1.  Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding.
2.  Uiterlijk beschikbaar per 1 januari 2018
 
 
Gunningscriteria (weging)
3.  Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar binnen een 50.000+ gemeente (25 punten).
4.  Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als (senior) beleidsadviseur binnen een gemeentelijke       organisatie (25 punten).
5.  Minimaal 4 jaar aantoonbare kennis en werkervaring in de afgelopen 7 jaar met het opstellen van horecabeleid (35 punten).
6.  Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (15 punten).
 
 
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende percentage geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De 10 kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.
In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaten voldoen aan de hierna te noemen competenties:
Bestuurlijke sensitiviteit
Mate van ervaring met participatie met stakeholders
Omgevingsbewustzijn
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden