Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 112490
 
Opdracht: Expert Constructie
 
Sluitingsdatum: 2018-01-07 23:59
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Bouw en utiliteitsbouw
 
Provincie: Zuid-Holland
 
Beschrijving:

Opdrachtinformatie

Startdatum 22-1-2018
Einddatum 31-12-2018
Optie tot verlenging Ja, 2 maal met 6 maanden t/m uiterlijk 31-12-2019
36
Aantal posities 1
Project
Aanvraag reden opmerkingen Voor deze opdracht kunnen zowel gedetacheerden als ZZP'ers aangeboden worden.
Opdrachtomschrijving 
 
De expert adviseert bij huisvestingsvraagstukken van het Rijksvastgoedbedrijf. Dit doe de kandidaat vanuit de vakdiscipline afgestemd op het proces en in overleg met betrokken werkpartners en het eigen team. De Expert Constructie adviseert vanuit een team bij het formuleren van de huisvestingsvraag van gebruikers. Daarbij maakt degene gebruik van bestaande kennis en formats. De expert analyseert, vraagt kritisch door en komt zo tot de kern van de vraag. Deze vraag wordt vervolgens om in een (markt)vraag gezet waarmee ontwerpende en uitvoerende partijen goed uit de voeten kunnen. Ook toets de expert de producten van de markt. Dit gebeurt  voor zowel traditionele als voor geïntegreerde contracten. De focus van de opdracht ligt op het onderkennen en beheersen van risico’s. Dit gebeurt vanuit de positie van eigenaar en opdrachtgever. Daarnaast adviseert de expert over project- en objectoverstijgende constructieve vraagstukken. Er wordt meegewerkt aan projecten die divers zijn van aard: klein, groot en soms complex. Zo blijft de expert op de hoogte van relevante wijzigingen in wetgeving, normering of beleid en kunnen deze veranderingen meengenomen worden in het advies. Bovendien kan  andersom ook wetgeving, normering en beleid beïnvloed worden. 
 
De aangeboden kandidaat dient ervaring te hebben met complexe projectvraagstukken, waarbij  over de grenzen van eigen vakgebied heen gekeken wordt. Dit houdt in dat de aangeboden kandidaat een gevarieerde werkportefeuille aan kan met grote en kleine, complexe en eenvoudiger projecten waartussen snel geschakeld kan worden en effectief gevarieerd kan worden in diepgang en snelheid. 
 
Wij zoeken een teamspeler die beschikt over een academisch werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring, die durft te staan voor het vakgebied.  De aangeboden kandidaat dient een relevante technische opleiding (met constructieve specialisatie) afgerond te hebben op tenminste HBO niveau. Hij of zij heeft gespecialiseerde kennis van bouwen met beton, staal, steen, hout en funderingen, hebt oog voor veiligheid en duurzaamheid en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied. Van nature zit het in de persoon om te sparren met collega’s, ervaringen uit projecten vast te leggen en te leren van de 
 
 
 
feedback van collega’s. Daarnaast zijn de competenties analytisch vermogen en overtuigingskracht belangrijk.  
 
Competenties 
De aangeboden kandidaat bezit de competenties:  
- analyseren;
-creativiteit; 
-flexibiliteit; 
-netwerken; 
-organisatiesensitiviteit;
-overtuigingskracht; 
-plannen en organiseren
 
Type opdrachtgever: Ministerie
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden