Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 020224
 
Opdracht: Teamleider inkomen a.i.
 
Sluitingsdatum: 2018-01-01 23:59
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: (Algemeen) management, Welzijn en zorg
 
Provincie: Friesland
 
Beschrijving:
Startdatum 01-01-2018
Einddatum 31-12-2018
Optie tot verlenging vooralsnog niet
Uren per week 28-32
 
 
Opdracht omschrijving
Teamleider Inkomen a.i. m/v
Geeft op betrokken, inspirerende en samenwerkingsgerichte wijze leiding aan het team. Stuurt medewerkers aan en begeleidt deze door coaching, instructies en deskundigheidsbevordering.
 
 
Verantwoordelijkheden
Je bent in staat om de zelfstandigheid van de medewerkers te bevorderen, stimuleren en biedt medewerkers ruimte om zaken en taken naar eigen inzicht op te lossen. 
Je signaleert vraagstukken ten aanzien van de personele zorg, werkprocessen en interne en externe samenwerking en draagt mogelijke oplossingen aan, die passen binnen het team en de organisatie, en voert deze uit. 
Daarnaast coördineer je de taken die liggen op het terrein van Inkomen en draag je bij aan het optimaliseren van de samenwerking met andere teams en organisaties. Je toetst bestaande en nieuwe activiteiten aan het vastgestelde beleid en bent inhoudelijk vakspecialist en adviseert met betrekking tot tactische en/of strategische aangelegenheden en complexe vraagstukken op middellange termijn. Je neemt medewerkers hierin actief mee en vertaalt organisatieontwikkelingen naar het team.
III. Eisen en gunningscriteria
 
 
Beschikbaarheid
 
De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-01-2018 tot en met  31-12-2018 voor 28-32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
Kwaliteit (eisen)
 
U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.
 
Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en hebt aantoonbare ervaring en kennis van het sociale domein en inkomen/participatie. Je bent in staat om na twee maanden een goede analyse op te leveren van het team en haar positie in de organisatie. Dit plan kun je vertalen naar een visie en concrete acties. Je bent een stevige resultaat- en procesgeoriënteerde manager en een hebt oog voor de ontwikkeling van de medewerkers. Je beschikt over goede adviesvaardigheden, bent overtuigend, proactief, klant- en samenwerkingsgericht en hebt een praktische wijze van werken. Daarnaast ben je besluitvaardig en omgevingsbewust.
 
Je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en actuele kennis van wet- en regelgeving op gebied van het werkveld Inkomen/Participatiewet.
 
 
 
Gunningscriteria (wensen)
 
40 %HBO
40 %Werkervaring als teamleider
20 %Ervaring op het gebied van de Participatiewet
 
 
Prijs (eisen)
Geen limieten
Inclusief alle kosten, exclusief BTW.
Competenties te toetsen in interviewfase
 
 
 
Planning
Start publicatie  18-12-2017 00:00 
Einddatum vragen 29-12-2017 23:59 
Beantwoording vragen 29-12-2017 23:59 
Sluiting publicatie 01-01-2018 23:59 
Beoordeling offertes (vanaf) 04-01-2018 00:00 
Verwachte terugkoppeling 04-01-2018 23:59 
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden