Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 020236
 
Opdracht: Subsidie-adviseur Subsidieteam
 
Sluitingsdatum: 2018-01-03 17:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Financieel en administratie
 
Provincie: Groningen
 
Beschrijving:
Startdatum 01-02-2018
Einddatum 
Uren per week, min 24
Uren per week, max 40
Uren per dag 8
Aantal verlengingen 2
Hoe vaak kan er eventueel verlengd worden? Verlengingsperiode
4De lengte van de verlengde periode(s) in maanden.
 
 
Opdracht omschrijving
De provincie wil haar dienstverlening rondom het subsidieproces verbeteren: meer klantgericht, professioneel, transparant en eenduidig. Hiervoor bundelt de organisatie kennis en ervaring op het gebied van subsidieverstrekking in een centraal Subsidieteam. Het team is hét kennis- en adviescentrum voor interne en externe klanten. Het proces van subsidieverstrekking wordt eenduidig uitgevoerd. Het Subsidieteam begeleidt beleidsmedewerkers bij het opstellen van subsidieregelingen en verzorgt de voorbereiding van de uitvoering. Het team adviseert klanten bij hun aanvraag, neemt aanvragen in behandeling en doet voorstellen voor besluitvorming na inhoudelijke afstemming met de beleidsafdelingen. Daarnaast verzorgt het team de termijnbewaking, rappellering en rapportages aan opdrachtgevers en het management.
 
Het team is gestart in een Start-Up Subsidieteam. Voordat medio 2018 een definitief Subsidieteam wordt gevormd, werkt het Start-Up Subsidieteam aan alle voorbereidingen die nodig zijn om het definitieve team een vliegende start te laten maken. Het team werkt nu hard aan het opzetten van het kennis- en adviescentrum, waarbij het team een eerstelijns vraagbaak voor subsidies wordt voor de organisatie. Voor de praktische voorbereidingen van de uitvoering van alle regelingen werkt het team onder meer aan het opstellen van procedures en formats voor regelingen en besluiten op, werkafspraken met beleidsafdelingen en de inrichting van ondersteunende systemen. Alle nieuwe regelingen worden al volgens de nieuwe werkwijze opgepakt, waarbij het team zowel een adviserende als een uitvoerende rol heeft. Hiermee kan alvast ervaring worden opgedaan. Op deze manier kan het definitieve team goed van start gaan!
Wij zijn op zoek naar een subsidie-adviseur die tijdelijk ons team komt versterken voor de duur van in elk geval zes maanden.
 
 
Planning
Deze opdracht wordt gelijktijdig zowel via InhuurNoord als een externe werving uitgezet. Bij het vinden van een geschikte kandidaat via de externe werving bestaat de mogelijkheid dat de opdracht op InhuurNoord wordt ingetrokken.Wij zijn voornemens om de gesprekken te laten plaatsvinden op 10 en 11 januari 2018.
 
 
Wat vragen wij?
Je ziet er op toe dat de procedurele afhandeling van subsidie aanvragen en -verzoeken correct is. Deze subsidieverzoeken beoordeel en toets je of ze voldoen aan de wettelijke (provinciale) regeling. Dit doe je regelmatig in samenwerking met je collega's van beleid en financiën, de subsidievaststeller en de jurist. Daarnaast ben je sparringpartner en adviseur en draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Dit betekent concreet dat:
Je in samenwerking met de beleidsafdelingen beschikkingen opstelt met duidelijke kaders en verplichtingen waar een subsidieontvanger aan moet voldoen.
Je hierbij heldere besluitvoorstellen opstelt die voldoen aan de regelgeving.
Je risicoanalyses maakt, met name als het besluit niet gebaseerd is op een regeling.
Je meehelpt aan de klantgerichte afhandeling van informatie- en adviesvragen en aanvragen.
Je gegevens analyseert van beleids- en planning & control-cyclus en deze beschikbaar stelt aan het betreffende beleidsteam en de afdeling Financiën & Control.
Je verantwoordelijk bent voor het beheer van gegevens rond het subsidieproces.
Je in teamverband werkt aan de ontwikkeling van de nieuwe werkwijze en standaarden, het opbouwen kennis en ervaring en daarmee zorgen voor goede dienstverlening aan beleidsafdelingen en aanvragers.
 
Afhankelijk van de omvang van het dienstverband wordt de variatie van de bovenstaande werkzaamheden bepaald.
Gezien de aanwezige gezagsverhoudingen zijn ZZP'ers uitgesloten.
 
 
Kandidaat omschrijving
Wij zoeken een ervaren subsidie adviseur met financiele kennis die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Ben jij die oplossingsgerichte, communicatief vaardige persoon met ruime kennis en ervaring op het gebied van subsidieverstrekking? En heb je zin om een kennis- en adviescentrum op te bouwen binnen de provinciale organisatie en tegelijkertijd al uitvoering hieraan te geven door het opstellen van besluiten op aanvragen en verantwoordingen? Dan zoeken we jou!
Tarief
 
Maximaal: € 97,00
Inclusief alle kosten, exclusief BTW.
 
 
Inhoudelijke CV eisen
 
U voegt een CV van maximaal 5 pagina's A4 toe. Het CV is in het Nederlands gesteld. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden.
 
Daarnaast dient u, indien van toepassing, bij alle eisen en wensen de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar ALLEEN het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en wensen ZAL leiden tot uitsluiting.
 
WO werk- en denkniveau
 
Een afgeronde financiële opleiding, bijvoorbeeld bedrijfseconomie, accountancy
 
Beschikken over een aantal jaren recente en relevante kennis van en ervaring met subsidieverstrekking
 
Kennis van en ervaring met subsidierecht
 
Kennis en ervaring met het beoordelen van en adviseren over aanvragen, verantwoordingen en bijbehorende begrotingen en financiële verslagen
 
Kennis en ervaringen met het opstellen van risicoanalyses
 
Ruime ervaring met het werken in een politiek-bestuurlijke context
 
Oplossingsgericht en flexibel te werk gaan
 
Beschikken over uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden
 
Zelfstandig en planmatig werken
 
 
Inhoudelijke CV wensen
60 %Beschikken over een aantal jaren recente en relevante ervaring met subsidieverstrekking
40 %Ervaring met het werken bij een provincie of een gemeente
 
 
Planning
Start publicatie 19-12-2017 00:00 
Einddatum vragen 21-12-2017 17:00 
Beantwoording vragen 22-12-2017 23:59 
Sluiting publicatie 03-01-2018 17:00 
Beoordeling offertes (vanaf) 04-01-2018 00:00 
Verwachte terugkoppeling 22-01-2018 23:59 
 
Type opdrachtgever: Provincie
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden