Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Partners Maatschappelijk Domein
 
Sluitingsdatum: 2018-01-05 00:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied:
 
Provincie: Overijssel
 
Beschrijving:
Van 1-2-2018 t/m 1-2-2020   |   Optie verlenging: 2 x 12 maanden
Sociale zaken & Werkgelegenheid   |   Uren: 100 per week   |   Aantal FTE: 
 
 
Planning
Start publicatie 22-12-2017 00:00 
Vragen stellen tot 27-12-2017 00:00 
Beantwoording vragen 29-12-2017 17:00 
Offerte indienen tot 05-01-2018 00:00 
Start beoordeling 05-01-2018 00:00 
Verwachte gunning 12-02-2018 00:00 
 
 
Opdrachtomschrijving
 
Omschrijving
De afdeling Maatschappelijk Domein is - onder andere - verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van de Transformatieagenda van de gemeenten. Deze agenda is in 2017 gestart en heeft een doorlooptijd tot en met 2019. Hierbij heeft de afdeling op diverse onderdelen, op diverse momenten en vanuit diverse disciplines behoefte aan een partner die hoogwaardig advies kan bieden. Een expert op het terrein van het sociaal domein en gemeenten.
Specifieke aandachtsgebieden voor 2018 zijn het Sociaal Ondernemen en Nieuw Naoberschap; gebieds- en opgavegericht werken en de ontwikkeling van het speelveld van subsidies en voorzieningen. Daarnaast ook het monitoren van het maatschappelijk resultaat en interne organisatieontwikkelingen met aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, in eerste instantie specifiek gericht op team innovatie en beleid, maar we verwachten dat de impact afdelingsbreed zal zijn.
Het Maatschappelijk Domein zoekt een partner met adviseurs die vanuit deze verschillende disciplines binnen het Maatschappelijk Domein mee-ontwikkelen en -denken op een dusdanige manier werken dat de medewerkers van de BOH zich door ontwikkelen met behulp van vormen van kennisoverdracht en coaching. Belangrijk is dat de partner feeling heeft en houdt met de afdeling en de specifieke kennisvraagstukken die de medewerkers van de afdeling hebben. Lopende de opdracht kunnen aandachtsgebieden verschuiven, bijvoorbeeld onder invloed van de gemeenteraadsverkiezingen en de komst van nieuwe colleges in 2018.
 
 
Omschrijving opdracht
De Transformatieagenda is het bestuurlijk startpunt van de opdracht. Hierin zijn de beleidsmatige prioriteiten binnen het sociaal domein voor gemeente gebundeld. Kennis van deze Transformatieagenda en de BOH is dan ook een pré, met name vanwege de specifieke context van de Bestuursdienst, een ambtelijke organisatie voor 2 gemeenten.
 
Binnen de Transformatieagenda geven we prioriteit aan het gebieds- en opgavegericht werken (Sociaal Ondernemen en Nieuw Naoberschap), de monitoring van het maatschappelijk resultaat, ontwikkeling van jeugdhulp, privacy en het beschermd wonen. Een speciaal proces is Vitaal Vechtdal, waarin gemeenten samenwerken met verzekeraars, huisartsen, werkgevers, onderwijs en het ziekenhuis.
 
Voor de aanvullende voorwaarden van deze opdracht verwijzen wij uitdrukkelijk naar de Leidraad die is toegevoegd als bijlage. Deze Leidraad is bindend en prevaleert boven de tekst in deze webversie.
 
De Algemene Inkoopvoorwaarden van de BOH, gemeente n zijn identiek en zijn nadrukkelijk van toepassing op deze aanbesteding. De Algemene voorwaarden van de inschrijvende partij worden uitdrukkelijk van de hand gewezen.
 
De van toepassing zijnde Algemene Inkoopvoorwaarden zijn als bijlage toegevoegd aan de opdracht.
 
!Let op: Geef bij het indienen van de offerte het totale uurtarief op van alle aangeboden kandidaten opgeteld.
 
 
 
Eisen
Deskundigheidseisen
De inschrijver moet beschikken over eigen deskundigen die in ieder geval expertise beheersen inzake; beleidsontwikkelingen, sturing- en bekostiging, monitoring, bedrijfsvoering en samenwerkingsverbanden, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling binnen het sociaal domein en de verbinding hebben met het brede zorgdomein, waaronder langdurige zorg, de relatie met de zorgverzekeraar, GGZ en beschermd wonen. 
Ervaring Kennisontwikkeling en -overdracht 
De inschrijver beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van kennisontwikkeling en -overdracht. 
 
 
Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte 
Plan van aanpak (zie aandachtspunten in leidraad)
Eén referentieproject van een gelijksoortige opdracht met één voorbeeldplan waaruit duidelijk blijkt dat de inschrijver een creatieve sparringpartner is (niet ouder dan 3 jaar)
 
 
aanleveren na gunning 
VOG
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel: 15 %
 
 
Plan van aanpak
Bij deze opdracht wordt om een Plan van Aanpak gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Geef in het Plan van Aanpak aan hoe je de opdracht wil gaan uitvoeren, wat je belangrijk vindt, etc. zodat de aanbestedende dienst een compleet beeld heeft van de inschrijvende partij zoals hij de opdracht ziet. Minimaal een 1 A4, max 2 A4. Lettertype Arial 9 pnt. De aanbestedende dienst wil minimaal onderstaande aandachtspunten uitgewerkt terug zien in het Plan van Aanpak: • Visie • Verbindend en ondernemend • Politieke en maatschappelijke sensitiviteit • Affiniteit met de regio • Resultaatgericht • Flexibel. 
Weging: 25 %
 
 
Referentieopdracht 
Eén referentie van een gelijksoortige opdracht aangevuld met één voorbeeldplan waaruit duidelijk blijkt dat de inschrijver een creatieve sparringpartner is. Referentie en voorbeeldplan mag niet ouder zijn dan drie jaar.
Weging: 25 %
 
 
Motivatiegesprek
Gedurende het gesprek wordt de Inschrijver getoetst of hij kan voldoen aan de gestelde criteria zoals beschreven in de deze Leidraad. Het gesprek wordt gevoerd met het beoordelingsteam wat bestaat uit drie materiedeskundigen van de Bestuursdienst en de geselecteerde inschrijver. 
Weging: 25 %
 
Kennis van de regio
De partner heeft kennis van de regio en gevoel voor de gemeente en kan dit aantoonbaar maken
Weging: 10 %
 
Type opdrachtgever: ZBO
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden