Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 001497
 
Opdracht: OSINT Rechercheur
 
Sluitingsdatum: 2018-04-03 12:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Financieel en administratie, Openbare orde en veiligheid
 
Provincie: Zuid-Holland
 
Beschrijving:
Startdatum 04-06-2018
Einddatum 31-12-2018
Optie tot verlenging Nee
Uren per week varieert tussen 8 en 32 uur per week in overleg.
 
 
Opdracht omschrijving
Binnen de Dienst Regionale Recherche, Afdeling Finec worden onderzoeken gedaan naar fraude, witwassen en wordt gezocht naar vermogensbestanddelen om het wederrechtelijk verkregen vermogen af te kunnen nemen. Binnen de teams bestaat de behoefte om meer gebruik te maken van en meer ervaring op te doen met zowel Osint als Socmint onderzoek binnen deze gespecialiseerde onderzoeken. Derhalve wordt gezocht naar een reeds op dit gebied ervaren persoon die de teams ook verder kan brengen qua kennis en uitvoering op dit recherchevlak.
 
 
Doelstelling
Doelstelling van de inzet van een Osint en Socmint rechercheur is het in kaart brengen van sociale netwerken, het traceren van in beslag te nemen vermogensbestanddelen, het uitvoeren van complexe diepgaande informatievragen alsmede onderzoek op het darkweb indien noodzakelijk.
Verantwoordelijkheden
De Osintrecherchercheur werkt zelfstandig aan diverse rechercheonderzoeken. Via de projectleiders worden expliciete onderzoeksvragen bij de Osintrechercheur uitgezet.
 
 
Vakmatige taken
Het maken van rapportages m.b.t. de uitgevoerde onderzoeken en resultaten welke deel kunnen uitmaken van het onderzoeks proces-verbaal.
Leidinggevende taken
Niet van toepassing.
 
 
Contacten
Met name intern.
Inzet in de lijn of project
De Osint rechercheur zal in overleg ingezet worden bij diverse lopende rechercheprojecten.
 
 
Opleiding
HBO werk en denkniveau. Opleidingen op het gebied van Osint, IRS en Forensic Investigations. Gezien het feit dat de Osint rechercheur op de afdeling Financieel rechercheren gaat werken is enige financiele kennis een pré. 
Werkervaring
Enige jaren werkervaring op het gebied van (internationale) forensische onderzoeken en Osint  wordt gevraagd.
 
 
Competenties
Integriteit
Initiatief
Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
Samenwerken
 
 
Prijs (eisen)
Maximaal: € 70,00
Inclusief alle kosten, exclusief BTW.
 
 
 
Kwaliteit (eisen)
Onder een cv verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de Externe. Dit in het Nederlands gesteld en bij voorkeur in PDF-formaat van maximaal 7 pagina's A4.
U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template. 
 
Maakt u geen gebruik van bijgevoegd template zal uw bieding terzijde worden gelegd.
Sjabloon : CV template Algemeen 1.2.doc
 
Heb je in de afgelopen 5 jaar voor de Politie of Politieacademie gewerkt? Geef in de toelichting aan op basis van welk soort dienstverband deze werkzaamheden zijn uitgevoerd. Onderbouw de reden van vertrek en of je met een stimuleringsregeling bent vertrokken. 
 
Bij het niet voldoen aan bovenstaande eis, zal deze aanbieding terzijde worden gelegd. Wanneer je niet voor de Politie of Politieacademie hebt gewerkt is er verder geen toelichting nodig.
 
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van criminologie of vergelijkbaar.
 
Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. De winnende inschrijver moet binnen 7 kalenderdagen het bewijsmiddel overleggen. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over de gevraagde diploma beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de aanvraag.
 
Je hebt aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van Osint, IRS en Forensic Investigations. 
 
Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. De winnende inschrijver moet binnen 7 kalenderdagen het bewijsmiddel overleggen. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over de gevraagde diploma of certificering beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de aanvraag.
 
Je hebt in de afgelopen 5 jaar tenminste 1 jaar werkervaring op het gebied van (internationale) forensische onderzoeken en Osint.
 
Dit moet middels concrete voorbeelden duidelijk zijn benoemd in het CV van de kandidaat.
Noem in het CV bij de werkzaamheden het nummer van deze eis, hoe je aan deze eis voldoet, de naam van de opdrachtgever(s). Noem de periode in (dd-mm-jj - dd-mm-jj). Bij het niet benoemen van het aantal jaren werkervaring en bij welke opdrachtgever deze kennis is opgedaan, zal de aanbieding terzijde worden gelegd.
 
De kandidaat bezit de kerncompetenties:
 
Integriteit - Geeft invulling aan het werk, op een manier die in overeenstemming is met maatschappelijke waarden en normen, die relevant zijn voor de politie.
 
Initiatief - Signaleert kansen. Handelt ernaar en durft daarbij risico’s te nemen om uiteindelijk een bepaald herkenbaar voordeel voor de organisatie te behalen. Begint liever uit zichzelf dan passief af te wachten.
 
Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid - Maakt feiten, meningen en ideeën aan anderen in begrijpelijke taal mondeling duidelijk.
 
Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid - Schrijft begrijpelijk en correct Nederlands; stemt schrijfstijl af op beoogde doel of doelgroep.
 
Samenwerken - Heeft oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijke resultaat.
 
Dit moet middels concrete voorbeelden duidelijk uitkomen tijdens het verificatiegesprek. Bij het niet voldoende aantonen zal de aanbieding terzijde worden gelegd
Gunningscriteria (wensen)
40 %
Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar kennis van en ervaring met financiële recherche.
 
Dit moet middels concrete voorbeelden duidelijk zijn benoemd in het CV van de kandidaat.
Noem in het CV bij de werkzaamheden het nummer van deze wens, hoe je aan deze wens voldoet, de naam van de opdrachtgever(s). Noem de periode in (dd-mm-jj - dd-mm-jj). Bij het niet benoemen van het aantal jaren werkervaring en bij welke opdrachtgever deze kennis is opgedaan, worden er geen punten aan deze wens toegekend.
60 %
Je hebt ruim 5 jaar ervaring met het maken van rapportages m.b.t. de uitgevoerde onderzoeken en resultaten welke deel kunnen uitmaken van het onderzoeks proces-verbaal.
 
 
 
Planning
Start publicatie  20-03-2018 00:00 
Einddatum vragen 23-03-2018 12:00 
Beantwoording vragen 23-03-2018 23:59 
Sluiting publicatie 03-04-2018 12:00 
Beoordeling offertes (vanaf) 03-04-2018 00:00 
Verwachte terugkoppeling 28-05-2018 23:59 
 
Type opdrachtgever: ZBO
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden