Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Adviseur P&O
 
Sluitingsdatum: 2018-04-03 10:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Personeel en organistatie
 
Provincie: Limburg
 
Beschrijving:
Van 23-4-2018 t/m 22-6-2018   |   Optie verlenging: 4 x 2 maanden
€60 - €80 per uur   |   Personeel & Organisatie   |   Uren: 16 per week   |   Aantal FTE: 1 
 
 
Planning
Start publicatie 20-03-2018 09:00 
Vragen stellen tot 27-03-2018 10:00 
Beantwoording vragen 29-03-2018 10:00 
Offerte indienen tot 03-04-2018 10:00 
Start beoordeling 03-04-2018 10:00 
Verwachte gunning 16-04-2018 09:00 
 
 
 
Opdrachtomschrijving
Het adviseren en ondersteunen van de afdeling Incidentbestrijding binnen de brandweer op personele/rechtspositionele vraagstukken.
 
Heeft u zich nog niet geregistreerd als aanbieder op banenpleinlimburg.nl, dan adviseren wij u hiervoor op korte termijn zorg te dragen. U kunt helaas zonder registratie geen offertes indienen voor de lopende opdrachten. Na goedkeuring van de registratie kunt u via www.banenpleinlimburg.nl offertes indienen voor nieuwe opdrachten.
Kandidaatomschrijving
We zoeken een allround P&O adviseur die eenvoudig en van nature verbinding maakt. Ervaring binnen de overheid is een must en bij voorkeur binnen een veiligheidsregio. U dient ervaring te hebben met de CAR UWO en bij voorkeur ook met de rechtspositie van de brandweer.
Gespreksplanning
De Veiligheidsregio Limburg Noord nodigt 3 kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op 12 april 2018. Wij verzoeken de kandidaten hier uitdrukkelijk rekening mee te houden.
 
Contact over de opdracht en/of procedure loopt uitsluitend via de Inhuurdesk Banenplein Limburg. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk hierover geen contact de Veiligheidsregio Limburg Noord te nemen.
 
 
 
Eisen
Werkervaring 
Op CV aantoonbaar werkervaring van tenminste één jaar opgedaan in de afgelopen drie jaar als P&O adviseur op tactisch niveau bij de overheid of een overheidsgedomineerde organisatie. 
Referentie vereist 
 
 
Opleiding
Op CV aantoonbaar een afgeronde HBO+/WO-opleiding op HR gebied. 
 
 
Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte 
Diploma
Referentie gevraagde werkervaring
Kansen- en risicodossier (maximaal 2 a4tjes, lettertype Arial 11)
aanleveren na gunning 
Kopie ID-bewijs (indien ZZP'er)
Kopie polis beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (indien ZZP-er)
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel: 25 %
 
 
Kansen- en risicodossier
Het zogenaamde Kansen- en risicodossier is bedoeld om te kijken of er verschillen zijn tussen de verschillende Inschrijvers ten aanzien van enerzijds hun inschatting van eventuele risico's bij de uitvoering van deze klus en anderzijds bij het benoemen van de kansen c.q. hoe de inschrijver zich denkt te onderscheiden van andere inschrijvers om zo in te schatten welke Inschrijver (naar verwachting) goed gaat presteren en welke minder. Beschrijf als kans bijv. in hoeverre uw opleiding en/of uw specifieke ervaring meer of minder aansluit aan de specifieke werkzaamheden die van een HR-adviseur in een "brandweeromgeving" verwacht mogen worden. Het kansen- en risico dossier dient SMART geformuleerd te worden en maximaal 2 a4tjes, lettertype Arial 11 lang zijn. 
Weging: 50 %
 
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Tijdens de gesprekken zullen de inschrijvers bevraagd worden op de in het kansen- en risicodossier benoemde elementen, de daarin verwoorde toegevoegde waarden en eventuele onderkende risico's. Verder zal de opgegeven ervaring met soortgelijke werkzaamheden, opgedaan in een overheidsomgeving, besproken worden. Het gesprek zal - als onderdeel van de aanbesteding c.q. als gunningscriterium - beoordeeld worden, waarbij de leden van het aanbestedingsteam een score van 1 (slecht), 4 (voldoende), 7(goed) of een 10(uitmuntend) aan het gesprek kunnen geven. De gemiddelde score voor het gesprek dient minimaal een 7 te zijn, waarbij de gemiddelde score vervolgens gerelateerd wordt aan de maximale score (25%). Een kandidaat die dus bijvoorbeeld een gemiddelde van 7,8 scoort voor het gesprek krijgt dan (7,8 X 25)/10 = 19,5 punten voor het gesprek. 
Weging: 25 %
 
Type opdrachtgever: ZBO
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden