Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Technisch Adviseur Waterveiligheid
 
Sluitingsdatum: 2018-07-05 00:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Beton- en waterbouw
 
Provincie: Noord-Holland
 
Beschrijving:
Startdatum 01-08-2018
Startdatum toevoeging Of eerder in overleg
Verwachte einddatum 31-12-2018
Einddatum toevoeging Of korter indien het werk eerder eindigt.
Evaluatie Zes weken na opdracht wordt op basis van een evaluatie besloten over definitieve inzet van de kandidaat.
Hoe vaak kan er eventueel verlengd worden? Hoe lang zijn die periodes?

 

Hij/zij inzicht heeft in alle relevante actuele ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van waterveiligheid. De adviseur is in staat dit inzicht te vertalen naar de praktijk in de projecten, mede op basis van het beleid.
Hij/zij op kan treden als sparringpartner van de Technisch Manager voor wat betreft de technische inhoud van de projecten, technische onderzoeken, alsook dat de technische inhoud van de projecten voldoet in termen van geld, tijd, kwaliteit en risico's.
Hij/zij ondersteuning kan verlenen aan de Technisch Manager bij het tot stand komen van producten, die worden opgeleverd door leveranciers (adviesbureaus, consultants etc.), in de verkenningsfase van het project. Hij/zij is eveneens in staat om de technische onderbouwing te leveren van de diverse alternatieven en het Voorkeurs Alternatief (VKA)  in de verkenningsfase.
Hij/zij advies kan geven over de kwaliteit van alternatievenontwikkeling en het ontwerp van dijken.
Hij/zij is in staat de Technisch manager te vervangen in verschillende overleggen, zowel extern als intern.
Vertaald naar concrete activiteiten gaat het hierbij om:
Het formuleren en uitzetten van opdrachten bij advies- en ingenieursbureaus, stuurt deze aan en bewaakt de kwaliteit en voortgang van de geleverde producten.
Het organiseren en sturing geven aan de (juiste) technische kennis ten behoeve van het project, zowel intern als richting de diverse ingenieursbureaus.
Het leveren van een inhoudelijk advies aan (geo-)technische onderzoeken & producten, die door leveranciers worden of binnen d opdrachtgever worden uitgevoerd.
Het bewaken van de technische scope van het project.
Het anticiperen op wijzigingen met name op die betrekking hebben op de techniek.
Het leveren van een bijdrage aan de beoordeling van de diverse aanbiedingen in de verkenningsfase.
In aanvulling op de bovengenoemde taken binnen het HWBP, zal de adviseur Waterveiligheid aanvullende vragen voor advies krijgen vanuit de interne klant, zijnde de afdeling Waterveiligheid en Wegen. Het gaat hierbij om:
Advies over plannen van derden (ontwikkelaars, aannemers, gemeenten en burgers) voor alle werkzaamheden in en rond de waterkeringen. Denk hierbij aan gestuurde boringen, kelders en ondergrondse infrastructuur.
Denkt mee in het voortraject plannen en adviseert daarover. Geeft vanuit deze taak waar nodig voorlichting en overlegt met collega's van de eigen organisatie, particulieren, bedrijven en andere overheden.
Ondersteund en begeleidt nieuwe jonge medewerkers op het gebied van plannen van derden en complexe vergunning aanvragen.
 
 
Type opdrachtgever: Waterschap
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden