Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: SRQ119517
 
Opdracht: Adviseur Kunstwerken (Civiele Techniek)
 
Sluitingsdatum: 2019-01-06 23:59
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Beton- en waterbouw, Riolering grond- en wegenbouw
 
Provincie: Limburg
 
Beschrijving:
Startdatum: 14-1-2019
Einddatum: 31-3-2020
Optie tot verlenging: ja, 6 x 1 jaar
Uren per week: 36 uur

Beschrijving organisatieonderdeel c.q. project
De functie is vacant binnen de dienst Programma's, Projecten en Onderhoud (PPO), afdeling Techniek en Technisch Management Zuid-Nederland, Cluster ZN A Vaarwegen.
Binnen het cluster worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, zowel regulier als activiteiten, aan het “natte”-areaal in Zuid-Nederland.
Het areaal betreft onder andere sluizen, stuwen, pompgemalen, duikers en (beweegbare) bruggen.
De projecten zijn vormgegeven in een IPM-rollenmodel, waarbij Systeemgerichte Contractbeheersing, risico gestuurd werken en UAV-GC uitgangspunten zijn.

Beschrijving opdracht
 
Beginnend met een summiere onderhoudsvraag/beschrijving, verzamel je relevante tekeningen, technische handleidingen, toestandsinspecties en andere relevante zaken en initieer je eventueel aanvullende onderzoeken. Hiermee wordt de onderhoudsbehoefte duidelijk in beeld gebracht, zodat de onderhoudsvraag nader uitgewerkt kan worden in scopemaatregelen, die afgestemd/afgebakend worden met de beheerder. Vervolgens stel je, middels functioneel specificeren, vanuit de onderhoudsvraag de (technische) vraagspecificaties (contracttekst) op ten behoeve van het aanbestedingstraject. Ten behoeve van het opstellen van kostenramingen lever je input vanuit de (technische) vraagspecificaties. Je signaleert (technische) risico’s en hebt daarbij kennis van RAMSSHEEP EN FMECA (risicogestuurd onderhoud). Je adviseert (gevraagd en ongevraagd) het IPM-team met betrekking tot het onderhoud van civieltechnische objecten en neemt deel aan (technische) overleggen met beheerder en opdrachtnemer. Het betreft veelal multidisciplinaire activiteiten (combinatie civiel, werktuigbouw, elektro en ICT), die in teamverband, onder aansturing van de Manager Techniek, worden uitgevoerd. 

Je onderhoudt actief contact met je collega’s in het projectteam voor inhoudelijke afstemming over aspecten op het eigen werkpakket. 

Je signaleert, analyseert en adviseert over ontwikkelingen binnen jouw werkpakket en werkt zo mee aan een betere bedrijfsvoering. Je doet voorstellen en geeft adviezen om de uitvoering van het project en/of het proces te verbeteren. Bovendien draag je aantoonbaar bij aan het op orde houden van de kwaliteit en kennis van het vakgebied.
 
Opdracht-eisen
 
Werk- en denkniveau
Hbo - Bachelor
 
Kennis en ervaring
Je hebt kennis en ervaring in waterbouw
Je hebt kennis en ervaring van werken in infrastructurele onderhoudsprojecten in “natte” areaal.
Je hebt kennis en ervaring in beton- en staalbouwkundige objecten.
Je hebt kennis en ervaring met het opstellen van technische specificaties door middel van functioneel specificeren (FS) op basis van de nieuwste relevante methodieken
Je hebt kennis van en ervaring met UAV-GC
Je bent in bezit van VCA-VOL ? Je hebt kennis van Systems Engineering (SE).
Je hebt kennis en ervaring in het toetsen van Wijzigingsvoorstellen (VTW’s), Afwijkingen, Elektronisch Aflever Dossier (EOD), V&V-plannen en Instandhoudingsadviezen.
Je hebt kennis en ervaring met SCB en het uitvoeren van toetsen.
Je kunt de kwaliteit toetsen van technische ontwerpen bewaken.
Je hebt minimaal 8 jaar relevante ervaring met opstellen van technische specificaties op civiel technisch gebied.

 

 
Type opdrachtgever: Rijkswaterstaat
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden