Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: SRQ120118
 
Opdracht: Adviseur Inkoop en Contracten
 
Sluitingsdatum: 2019-01-02 23:59
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Inkoop, Juridisch
 
Provincie: Noord-Brabant
 
Beschrijving:
Startdatum: 1-1-2019
Einddatum: 31-12-2019
Optie tot verlenging: ja, 3 x 1 jaar
Uren per week: 36 uur

 
Opdrachtomschrijving
 
Dagelijks werkt deze organisatie aan projecten om de Nederlandse infrastructuur te verbeteren. Dat vraagt om slimme inkoopstrategieën en heldere contracten.
Jij weet, als contractschrijver het projectteam te adviseren om tot de juiste contractteksten te komen en verzorgt samen met het team voor een integraal contract.
Belangrijke punten hierbij zijn dat de contractteksten voldoen aan de randvoorwaarden die zijn meegegeven door stakeholders, de onderkende risico’s worden afgedekt en dat de raakvlakken tussen de verschillende onderdelen van het contract worden geborgd.
 
Voor deze opdracht wordt je ingezet als contractschrijver binnen het Cluster A Natte Centrales.
Als cluster A Natte Centrales verzorgen we het onderhoud van de bediencentrales Maasbracht met daarbij de  sluiscomplexen en bruggen van de Maas en in Tilburg de bediencentrale voor diversen objecten in de vaarwegen van Noord Brabant en Limburg.
Wij doen dit door aanleg- en onderhoudsprojecten te realiseren. Het betreft met name contracten met een sterke Industriële automatisering/ICT achtergrond in combinatie met elektrotechnische, werktuigbouwkundige en civiele aspecten.
Op deze wijze zorgen wij er voor dat onze netwerken beschikbaar zijn en blijven.
 
Binnen deze opdracht wordt je als contractschrijver binnen het Cluster A Natte Centrales ingezet op het contract TB3.
In de voorbereidingsfase tot publicatie voorzie je de contractmanager van de benodigde adviezen en contractteksten om tot een integraal aanbestedings- en gunningsdosier te komen.
Op deze wijze ondersteun je het team om tot een correcte en tijdige realisering van de aanbesteding van het contract TB3 te komen.
Je adviseert hierbij onder andere over contractteksten,contract risico’s en de raakvlakken tussen de verschillende onderdelen.
Tijdens de aanbestedingsfase adviseer en ondersteun  je de contractmanager bij het beoordelen en beantwoorden van de vragen uit de Nota van Inlichtingen.
Ook hierbij heb je een scherp oog voor de raakvlakken tussen de verschillende contracteisen van het contract, de herkomst van de eis en contract risico’s.
 

Opdracht-eisen
 
  • Je heb een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau met bij voorkeur een juridisch achtergrond;
  • Daarnaast heb je ervaring met de voorbereiding van civiele en/of industriële automatiseringsprojecten onder de UAV-GC en binnen levensduurverlengend- en integraal groot onderhoud van natte infrastructuur; ?
  • Je kunt projectmatig werken en je hebt bij voorkeur kennis van het IPM-model; 
  • Ook ben je bekend met het inkoopproces, innovatieve contractvormen zoals prestatie- en D&C contracten;
  • Je hebt tevens kennis van de relevante wet- en regelgeving en procedures.
 

Kennis en ervaring

  • Je hebt bij voorkeur een inhoudelijke basisopleiding op het gebied van inkoop en contracten, (bijvoorbeeld NEVI 1);
  • Je hebt aantoonbare kennis van ISO 9001, relevante informatiesystemen (Hummingbird, GRIP) en relevante contractmodellen, zoals D&C, prestatie- en ingenieursdienstencontracten;
  • Je hebt basiskennis van onder andere aanbestedingswetgeving, risicomanagement, system engineering, projectbeheersing, kwaliteitsnormering en inkoopcontractering;
  • Je hebt minimaal drie jaar relevante ervaring met het opstellen van aanbestedings- en gunningsdocumenten voor grote projecten met bijvoorkeur een grote industriële automatiserings en elektrotechnisch en werktuigbouwkundige component;

 

 
Type opdrachtgever: Rijkswaterstaat
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden