Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 027806
 
Opdracht: Procescoördinator Omgevingsverordening
 
Sluitingsdatum: 2019-04-09 10:16
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: (Algemeen) management, Communicatie, Ruimtelijke ordening en milieu
 
Provincie: Gelderland
 
Beschrijving:

Aantal uur per week: gemiddeld 24 uur

Startdatum: 06-05-2019

Einddatum: 30-04-2020

Optie tot verlengen: 1x 12 maanden

Wij zijn op zoek naar een procescoördinator Omgevingsverordening, die met veel creativiteit en daadkracht op het cocreatie proces, de organisatie leidt naar een geactualiseerde Omgevingsverordening. De procescoördinator heeft enerzijds een coördinerende rol om alle doelen van de Omgevingsverordening in regels te verwoorden en anderzijds de verschillende belangen en verwachtingen van interne en externe partners te managen. Daarnaast ondersteunt de procescoördinator de interne cocreatie rondom de andere instrumenten van de omgevingswet, zoals het Programma en digitalisering. 

De procescoördinator is een organisator en vooral pragmaticus om de maatschappelijke opgaves van de toekomst te herkennen en te vertalen in een cocreatie-proces. Bovendien is de procescoördinator een verbinder met oog voor belangen en diversiteit tussen de verschillende partners.

Wij zoeken iemand die met energie en ambitie deze rol vervult, vasthoudt aan de al ingezette koers, resultaten boekt en draagvlak bij de betrokken partijen creeërt.

Voor meer details zie de inhuursite. 

 

 

 

 

 

 

 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden