Beschrijving
Aanvraagnummer
|
1075
|
Aanvang
|
z.s.m.
|
Duur
|
12 maanden
|
Opleidingsniveau
|
HBO
|
Optie tot verlenging
|
Mogelijk maar nog niet bekend.
|
Regio
|
Gelderland
|
Uren per week
|
24 uur
|
Verloopt op
|
23-03-2017 09:00
|
Wat ga je doen?
-Verbindingen tot stand brengen met en tussen bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden op het gebied van foodproductie.
-Daaruit verdergaande samenwerking tussen partijen bevorderen op het gebied van onder meer scholing/onderwijs, kennisloket lokaal/regionaal, vacaturebank, parkmanagement, startende ondernemers, circle of food, financieringsbronnen.
-Nijkerk steviger positioneren als het Food Production Center binnen Regio FoodValley en overige samenwerkingsverbanden.
-Stimuleren en faciliteren van het tot stand komen van een fysieke plek in Nijkerk als Food Production Business Point, vanuit partnerschap en gezamenlijke verantwoordelijkheid met inwoners en ondernemers.
Wat zijn je kwaliteiten?
-Je hebt een sterk invoelingsvermogen op strategisch niveau ten aanzien van het onderwerp met daarnaast een politieke antenne zowel plaatselijk als in de regio.
-Je bent verbindend tussen de verschillende velden en weet bedrijven te enthousiasmeren om gezamenlijk het Food Production Center te ontwikkelen en neer te zetten, waarin Nijkerk de positie inneemt binnen de regio Food Valley maar ook met uitstraling -aar andere regio’s.
Je hebt minimaal een HBO-werk- en denkniveau en affiniteit met het onderwerp.
Waarin ben je onderscheidend?
-Van al onze collega’s verwachten we een klantgerichte houding en oog voor samenwerking. Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling, werkt zelfstandig, voelt je thuis in een klant- en resultaatgerichte organisatie. Je kunt je goed verplaatsen in de ander, samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid.
-In de rol van bouwer ben je een verbinder, probleemoplosser, ondernemer, visionair én doener.
Gunningscriteria (weging)
-Minimaal relevante afgeronde opleiding op HBO/WO niveau (20 punten)
-Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als strateeg die verbindingen tot stand brengt tussen bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden (25 punten)
-Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar met politieke en ambtelijke besluitvormingsprocessen (20 punten)
-Aantoonbare affiniteit met food productie (10 punten)
-Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (25 punten)
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende puntenaantal geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De tien kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.
In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende tien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaat voldoet aan de hierna te noemen competenties:
Klantgerichte houding en oog voor samenwerking. Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling, werkt zelfstandig, voelt je thuis in een klant- en resultaatgerichte organisatie. Je kunt je goed verplaatsen in de ander, samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid. In de rol van bouwer ben je een verbinder, probleemoplosser, ondernemer, visionair én doener.
|