Beschrijving
Aanvraagnummer
|
1499
|
Aanvang
|
z.s.m.
|
Duur
|
6 maanden
|
Opleidingsniveau
|
HBO
|
Optie tot verlenging
|
1 maal 6 maand(en)
|
Regio
|
Zuid-Holland
|
Uren per week
|
32-36 uur
|
Verloopt op
|
16-11-2017 09:00
|
Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor de vacature Business Intelligence Specialist voldoe je aan onderstaand profiel:
Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld richting ICT, Business IT & Management, (Bedrijfskundige) Informatica, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
Je hebt kennis en ervaring met:
datawarehousing, BI-applicaties, databasemanagement (o.a. SQL);
architectuur frameworks (TOGAF, DYA);
integratieconcepten (EAI, ESB, SOA, micro-services);
(meta-) data management;
gegevensmodelleren, gegevensintegratie en master data management;
projectsturing, bewaken scope, planning en tijdbesteding;
kennis en/of ervaring met Microsoft SSIS en Cognos is een pré
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de BI, waarvan 3 jaar als informatie analist BI
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een sturende rol op BI projecten
Je herkent jezelf in de competenties: analytisch vaardig, overtuigingskracht, intiatiefrijk en resultaatgericht.
Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding.
2. Uiterlijk beschikbaar per 04 december 2017.
Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal afgeronde HBO bachelor-opleiding, richting ICT, Business IT & Management, (Bedrijfskundige) Informatica of Technische Bedrijfskunde (20 punten).
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de Business Intelligence, waarvan 3 jaar als informatie analist Business Intelligence (25 punten).
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een sturende rol op Business Intelligence projecten (25 punten).
6. Aantoonbare kennis en werkervaring met datawarehousing, BI-applicaties, databasemanagement (o.a. SQL) (10 punten).
7. Aantoonbare kennis en werkervaring met gegevensmodelleren, gegevensintegratie en master data management (10 punten).
8. Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (10 punten).
|