Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: N.v.t.
 
Opdracht: Projectleider digitalisering dossiers bouw, milieu en ruimtelijke ordening, 8 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-07-03 08:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: ICT (zakelijke automatisering), Ruimtelijke ordening en milieu
 
Provincie: Flevoland
 
Beschrijving:
Van 17-7-2017 t/m 13-7-2018   |   Optie verlenging: 2 x 3 maanden
€0 - €85 per uur   |   Automatisering/ICT   |   Uren: 8 per week   |   Aantal FTE: 

 
Planning
Start publicatie 20-06-2017 00:00 
Vragen stellen tot 26-06-2017 09:00 
Beantwoording vragen 26-06-2017 16:00 
Offerte indienen tot 03-07-2017 08:00 
Start beoordeling 03-07-2017 08:00 
Verwachte gunning 17-07-2017 00:00 
 
 
Opdrachtomschrijving
 
Afdeling Informatiemanagement (IM)
Het doel van de afdeling Informatiemanagement is de regie voeren over het beheer en de exploitatie van de ICT voorzieningen van de gemeente.
De ICT is ondersteunend aan de taken van de gemeente en de werkzaamheden op de gemeentelijke afdelingen en de informatievoorziening naar burgers, bedrijven en instellingen. De ICT regie richt zich op zowel de interne organisatie als de externe (contract)partners.
 


De opdracht
De gemeente werkt aan de digitalisering van archieven. De digitalisering van de bouwdossiers van voor 2010 dient nog opgestart te worden en voor de digitalisering van de milieudossiers dienen nog afrondende activiteiten uitgevoerd te worden. Daarnaast zijn er nog enkele archieven van ruimtelijke ordening en bouwtekeningen van gemeentelijke gebouwen die eveneens gedigitaliseerd moeten worden.
Om bovenstaande mogelijk te maken is de gemeente Dronten op zoek naar een projectleider die de digitalisering en ontsluiting van de dossiers realiseert. Hiervoor werk je samen met sleutelfiguren van de betreffende afdelingen en coördineer je het gehele traject, bestaande uit ondermeer voorbespreking, voorselectie, wellicht aanbesteding en uiteindelijk de daadwerkelijke scanopdracht van de dossiers. Daarnaast verzorg je de digitale ontsluiting van de documenten voor de gemeente Dronten en eventuele derden. Je opdrachtgever is de manager Informatiemanagement (IM).
Hiervoor zoeken we voor de periode van een jaar gedurende gemiddeld 1 dag per week (met het zwaartepunt aan het begin van een project) een projectleider die voldoet aan het volgende profiel:
 
 
Kandidaatomschrijving
De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:
• Ervaring met projectmatig werken;
• Kennis van digitaliseringstrajecten;
• Resultaatgerichtheid;
• Inzicht in de gemeentelijke processen;
• Gevoel voor gemeentelijke dienstverlening;
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
• In staat is om mensen mee te nemen en op één lijn te krijgen;
• Aantoonbare ervaring met vergelijkbare en goed afgeronde projecten op het gebied van informatiemanagement (referenties op aanvraag te tonen);
• Daadkrachtige persoonlijkheid,
• Besluitvaardig, in staat om knopen door te hakken;
• Ervaring met bouwdossiers van gemeenten is een pré.
 
Bovengenoemde competenties worden getoetst in de motivatiebrief en/of tijdens de gespreksronde bij de gemeente.
 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie van Projectleider digitalisering dossiers bouw, milieu en ruimtelijke ordening wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de functie van Projectleider digitalisering dossiers bouw, milieu en ruimtelijke ordening is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat dan de offerte indient.
 
Gespreksplanning
De gemeente nodigt 3 kandidaten uit voor de gespreksronde. De gesprekken vinden plaats in week 28, 2017. Wij verzoeken de kandidaten hier rekening mee te houden.

 
Eisen
Opleiding
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO-opleiding. 


Werkervaring
Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring als projectleider op het gebied van informatiemanagement. 
Referentie vereist 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie Projectleider digitalisering dossiers bouw, milieu en ruimtelijke ordening wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Projectleider digitalisering dossiers bouw, milieu en ruimtelijke ordening is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat dan de offerte indient. 


Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte 
Motivatiebrief, door de kandidaat zélf geschreven, max 1 A-4


aanleveren na gunning 
VOG


Gunningscriteria
Weging prijsdeel: 20 %


Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De brief dient door de kandidaat zélf geschreven te worden. De kandidaten dienen gemotiveerd aan te geven waarom zij geschikt zijn voor deze opdracht en voldoen aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving. 
Weging: 25 %


Werkervaring bij een overheidsinstantie of gemeente
Op cv aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring als projectleider op het gebied van informatiemanagement bij een overheidsinstantie of gemeente. 
Op cv aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring als projectleider op het gebied van informatiemanagement bij een overheidsinstantie (5 %)
Op cv aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring als projectleider op het gebied van informatiemanagement bij een gemeente (11 %)
Weging: 11 %

 
Vakgerichte opleiding
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding gerelateerd aan project- én informatiemanagement, voorbeelden hiervan zijn; Business IT Management, Informatiekunde, Bedrijfsinformatietechnologie, Business analytics. 
Weging: 8 %


Werkervaring digitaliseringstrajecten
Op cv aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als projectleider met digitaliseringstrajecten.
Weging: 6 %


Werkervaring Bouwdossiers
Op cv aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar met het archiveren/digitaliseren van bouwdossiers bij een gemeente.
Weging: 5 %


Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat en/of opdrachtomschrijving. Daarnaast wordt er beoordeeld of de kandidaat past binnen de organisatie. 
Weging: 25 %
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden