Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 1087
 
Opdracht: Informatie Analist, 36 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-07-03 09:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: ICT (zakelijke automatisering)
 
Provincie: Utrecht
 
Beschrijving:
Startdatum 11-09-2017
Einddatum 31-12-2017
Optie tot verlenging Ja, 2x 6 maanden
Uren per week 36
 
 
Opdracht omschrijving
Voor de applicatielijn Web&Burger diensten zijn we op zoek naar een ondernemende en vakbekwame requirements/informatie analist. De applicatielijn Web&Burger diensten wil de Nationale Politie met innovatieve software oplossingen ondersteunen om binnen de organisatie taakgericht samen te werken en het mogelijk maken om een professionele (digitale) dialoog met burgers aan te gaan. Jouw bijdrage is uitdagingen en kansen te ontdekken en om te zetten in concrete doelen, daarnaast help je scrumteams (4 personen) om effectief oplossingen te realiseren om deze doelen te bereiken.
Doelstelling
Als informatie analist ondersteun je bij het bepalen van de business waarde van uitdagingen en kansen binnen het werkveld van de applicatielijn Web&Burger diensten. Het resultaat hiervan zijn concreet te bereiken doelen, je ondersteund scrumteams in het maken van oplossingen waarmee deze doelen bereikt worden.
Verantwoordelijkheden
Binding met eindgebruiker en stakeholders
Ondersteuning van productowner(s)
Bepalen functionele behoefte
Meedenken in oplossingen
Business/IT alignment
 
 
Vakmatige taken
Informatie analyse
Opstellen requirements
Requirements mapping
Uitvoeren reviews


Leidinggevende taken
Niet van toepassing. 


Contacten
Je legt contacten met de stakeholders en eindgebruikers om requirements te bepalen. Samen met functioneel beheer en de ICT organisatie denk je na over oplossingen. Je voorziet applicatiemanagers en productowners bij het maken van de juiste keuzes.
Inzet in de lijn of project
Inzet binnen de lijn: Dienst ICT, Sector Ontwikkeling.


Opleiding
HBO / WO werk- en denkniveau.


Werkervaring
Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als informatieanalist in de afgelopen vijf jaar is een eis;
Aantoonbare werkervaring met het opstellen van requirements is een eis;
Aantoonbare werkervaring op het gebied van informatie/requirements analyse binnen een grote (overheids) organisatie is een wens;
CSPO/PSPO certificering is een wens;
IREB Advanced / Foundation is een wens;
Aantoonbare werkervaring binnen de politie is een wens;
Aantoonbare werkervaring binnen een scrum team vanuit de rol als informatieanalist waarbij je een bijdrage hebt geleverd om oplossingen te realiseren en doelen te bereiken is een wens. 


Competenties
Probleemanalyse
Overtuigingskracht
Initiatief
Klantgerichtheid
Samenwerken
 
 
 
Eisen en gunningscriteria
Beschikbaarheid
 
De kandidaat is inzetbaar vanaf 11-09-2017 (of indien mogelijk zoveel eerder als de screening akkoord is) tot en met 31-12-2017 voor 36 uur per week.
 
Het contract kan door de opdrachtgever optioneel worden verlengd.
 
De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van het kandidaten onderzoek. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
Fase 1: Schriftelijke beoordeling
Prijs (eisen)
 
Maximaal: € 110,00
Inclusief alle kosten, exclusief BTW.


Kwaliteit (eisen)
 
U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.
Sjabloon : CV template IT 1.2.doc
 
Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als informatieanalist in de afgelopen vijf jaar. Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring en de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj). Het ontbreken van de informatie leidt tot uitsluiting.
 
Aantoonbare werkervaring met het opstellen van requirements. Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring en de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj). Het ontbreken van de informatie leidt tot uitsluiting.


Gunningscriteria (wensen)
35 % Aantoonbare werkervaring op het gebied van informatie/requirements analyse binnen een grote (overheids) organisatie. Dit is een wens en moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring en de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj). Het ontbreken van de informatie leidt tot puntenaftrek.
10 % CPSO/PSPO certificering. Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. De winnende inschrijver moet binnen 7 kalenderdagen het bewijsmiddel overleggen.
20 % IREB Advanced 5/5 / Foundation 2/5. Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. De winnende inschrijver moet binnen 7 kalenderdagen het bewijsmiddel overleggen.
5 % Aantoonbare werkervaring binnen de politie. Dit is een wens en moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring en de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj). Het ontbreken van de informatie leidt tot puntenaftrek.
30 % Aantoonbare werkervaring binnen een scrum team vanuit de rol als informatieanalist waarbij je een bijdrage hebt geleverd om oplossingen te realiseren en doelen te bereiken. Dit is een wens en moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring en de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj). Het ontbreken van de informatie leidt tot puntenaftrek.
 
 
 
 
Planning
Start publicatie  22-06-2017 00:00 
Einddatum vragen 27-06-2017 09:00 
Beantwoording vragen 27-06-2017 23:59 
Sluiting publicatie 03-07-2017 09:00 
Beoordeling offertes (vanaf) 03-07-2017 00:00 
Verwachte terugkoppeling 10-07-2017 23:59
 
Type opdrachtgever: ZBO
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden