Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 106704
 
Opdracht: Expert beveiliging, 20 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-07-03 11:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Bouw en utiliteitsbouw, Elektrotechniek, Werktuigbouw
 
Provincie: Zuid-Holland
 
Beschrijving:

Opdrachtinformatie

Startdatum 10-7-2017
Einddatum 31-12-2017
Optie tot verlenging Ja, 2 X 6 maanden t/m uiterlijk 31 december 2018
20
Aantal posities 1
Project

De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een academisch werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding op minimaal HBO+ of Universitair niveau in een relevant vakgebied en/of kennisdomein óf aantoonbaar academisch niveau op basis van een HBO-/Bacheloropleiding in een relevant vakgebied en/of kennisdomein, aangevuld met minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie. 


De aangeboden kandidaat beschikt minimaal 5 jaar over aantoonbare  werkervaring met het adviseren over beveiligingsvraagstukken voor een publieke opdrachtgever, waarbij aantoonbaar sprake is van de volgende 
 
aspecten:
- Utiliteitsbouw, hieronder wordt in dit verband niet verstaan een loods, fabriekshal of woningbouw;
- Ervaring met en kennis van de toepassing van specifieke wet- en regelgeving op het gebied van beveiliging.
 
Het maximum uurtarief voor deze opdracht is € 125,- all in. 
 
De aangeboden kandidaat is per 10 juli 2017 beschikbaar conform het wervingsprofiel (20 uur per week). 
 
Opdrachtomschrijving
Als expert beveiliging ken je de processen van advisering in de beveiligingsvraagstukken bij een grote verscheidenheid aan rijksobjecten met uiteenlopende gebruikers en risicoprofielen. De Te Beschermen Belangen (TBB’s) weet jij op waarde te beoordelen en te migreren naar effectieve en efficiënte beveiligingsmaatregelen. De balans in organisatorische, bouwkundige en elektrotechnische beveiligingsaspecten weet jij in een heldere aanpak en begrijpelijke beveiligingsconcepten op te stellen en te implementeren.   
Je opereert vaak in een integraal teamverband met verschillende disciplines (bouwkunde, werktuigbouw, elektrotechniek, beveiliging, architectuur, constructie, brandveiligheid en veiligheid). Daardoor zie je veel van andere disciplines maar heb je er ook rekening mee te houden. Het aandachtsgebied in het werkveld betreft programma’s van eisen (Outputspecificaties, uitvraagdocumenten), kwaliteitsborging (toetsen, De Haagse Methodiek, Systeemgerichte Contractbeheersing) en verschillende contractvormen (DBFMO, UAV/UAV-GC). Marktkennis en kennisdeling zijn daarin rode draden. 
 
Je hebt een academisch werk- en denkniveau in een relevant vakgebied en/of kennisdomein, verkregen door een opleiding op minimaal HBO+ of Universitair niveau. Daarnaast beschikt je over aanvullende vakgerichte cursussen zoals De Haagse methodiek DHM of CPP (A.S.I.S.), of gelijkwaardige deskundigheden. Je hebt kennis van wet- en regelgeving en normeringen van het vakgebied beveiliging. Kennis van en ervaring met beveiligingstechnieken en beveiligingsproducten is een vereiste. Het werkgebied omvat adviesdiensten tot het op de markt brengen en het begeleiden daarvan. Het betreft hier de huisvesting van rijksdiensten, die soms in een monumentale omgeving  zijn ondergebracht.

 

 
Type opdrachtgever: Rijkswaterstaat
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden