Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 001102
 
Opdracht: Teamleider voertuigen ARC2, 24 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-07-03 17:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Facilitair
 
Provincie: Utrecht
 
Beschrijving:
Startdatum 02-10-2017
Einddatum 31-12-2017
Optie tot verlenging Ja, 1 x 4 maanden.
Uren per week 24
 
 
Opdracht omschrijving
De Nationale Politie heeft opdracht gegeven om de randapparatuur C2000 (portofoons, mobilofoons en accessoires) voor alle eenheden te vervangen. Hiervoor is een projectorganisatie ingericht. Het project heeft, onder de naam ARC2, vier opdrachten:
Inrichten van de tijdelijke voorziening Randapparatuur C2000 (TVRC) voor het inzetbaar houden van de bestaande apparatuur totdat deze vervangen is door nieuwe portofoons, mobilofoons en accessoires;
Aanbesteden van nieuwe portofoons, mobilofoons en accessoires conform de afgesproken aanbestedingsstrategie;
Samen met de eenheden zorgen voor de implementatie. Dit betreft de bestelling, levering en invoering van de nieuwe apparatuur bij de eenheden; inclusief de in- en ombouw, de invoering bij gelieerden en de bijscholing van eindgebruikers, centralisten en beheerders;
Uitvoeren van alle politie-gerelateerde werkzaamheden in het kader van de invoering van het nieuwe C2000-netwerk waaronder herprogrammeren en versneld vervangen van ongeschikte apparatuur en antennes.


Doelstelling
Het voorbereiden en coördineren van de implementatie van alle voertuiggebonden C2000-randapparatuur zodanig dat onaanvaardbare risico’s ten aanzien van de operationele inzetbaarheid worden voorkomen.


Verantwoordelijkheden
De Teamleider voertuigen creëert randvoorwaarden (op projectniveau) en begeleidt de uitrol van de nieuw aan te schaffen C2000 mobilofoons en accessoires in de voertuigen en vaartuigen van politie, douane en DJI. De Teamleider Voertuigen geeft leiding aan het teamlid voertuigen. De Teamleider rapporteert aan de projectleider ARC2.


Vakmatige taken
Ontwikkelen van een indelingsnorm mobilofoons en carkits;
Ontwikkelen van een vervangingsplan mobilofoons 2017-2020;
Organiseren en coördineren van de vervanging van de mobilofoons;
Afstemmen met beheerders van voer- en vaartuigen;
Tijdig signaleren van knelpunten en actie ondernemen richting verantwoordelijke partijen;
Rapporteren aan projectleider ARC2;
Begeleiden en adviseren regionale projectleiders over planning, uitvoering en de ondersteuning vanuit de landelijke teams. 
Leidinggevende taken
Leiding geven aan teamlid voertuigen;
Begeleiden en adviseren van regionaal projectleiders.
Contacten
Hoofden bedrijfsvoering eenheden;
Lokale beheerders;
Beheerders wagenpark en vaartuigen;
Projectmedewerkers ARC2;
Regionale projectleiders politie, Douane en DV&O;
Leveranciers van randapparatuur en C2000-diensten;
MDC;  
gebruikerscoördinator IVC.


Inzet in de lijn of project
Inzet in het project.


Opleiding
Minimaal een afgeronde geaccrediteerde HBO-opleiding is een eis;
Projectmanagement gecertificeerd (bij voorkeur Prince II Foundation, IPMA C of gelijkwaardig) is een eis. 
 
Werkervaring
In de afgelopen 4 jaar, minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider, binnen een grote overheidsorganisatie, met meer dan 1.000 medewerkers, is een eis;
Aantoonbare werkervaring met betrekking tot voertuig-gebonden telecom-vraagstukken zoals de inbouw van mobilofoons en antennes is een wens;
Aantoonbare werkervaring met betrekking tot het domein radiocommunicatie en meldkamersystemen voor de sector Openbare Orde en Veiligheid is een wens;
Aantoonbare kennis van en werkervaring met vraagstukken rond operationeel en tactisch beheer van TETRA-apparatuur is een wens;
Aantoonbare werkervaring binnen de politieorganisatie is een wens.


Competenties
Coachen;
Klantgerichtheid; 
Samenbindend leidinggeven;
Mondelinge (en schriftelijke) uitdrukkingsvaardigheid;
Overtuigingskracht;
Resultaatgerichtheid;
Organisatiesensitiviteit; 
Organisatievermorgen. 
 
 
 
 
Prijs (eisen)
Geen limieten


Inclusief alle kosten, exclusief BTW.
Kwaliteit (eisen)
 
U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.
Sjabloon : CV template IT 1.2.doc
 
Minimaal een afgeronde geaccrediteerde HBO-opleiding is een eis. 
 
Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Het ontbreken van de
informatie leidt tot uitsluiting.  
 
De winnende inschrijver moet binnen 7 kalenderdagen alle bewijsmiddelen overleggen. 
Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over de gevraagde diploma beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de aanvraag.
 
Projectmanagement gecertificeerd (bijvoorbeeld Prince II Foundation, IPMA C of gelijkwaardig) is een eis. 
 
Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Het ontbreken van de
informatie leidt tot uitsluiting. 
 
De winnende inschrijver moet binnen 7 kalenderdagen alle bewijsmiddelen overleggen. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over de gevraagde certificering beschikt of niet tijdig aanlevert, zal dit leiden tot uitsluiting van de aanvraag.
 
In de afgelopen 4 jaar, minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider, binnen een grote overheidsorganisatie, met meer dan 1.000 medewerkers, is een eis.
 
Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring, de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj) en geef een beknopte omschrijving van deze gevraagde werkervaring. Het ontbreken van de informatie leidt tot uitsluiting.
Gunningscriteria (wensen)
30 %
Aantoonbare werkervaring met betrekking tot voertuig-gebonden telecom-vraagstukken zoals de inbouw van mobilofoons en antennes is een wens. 
 
Motiveer de rol van de kandidaat, de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj), en geef een situatieschets waaruit bovenstaande ervaring blijkt. Geef een beschrijving van een recente opdracht (en). 
 
De toelichting is beknopt, to the point en mag daar waar nodig puntsgewijs. Middels deze toelichting zal de mate van bekwaamheid beoordeelt worden dmv een rapportcijfer (0 = slecht 2 matig, 2 tot 4 = matig/voldoende, 6 = voldoende, 8 = goed en 10 = uitstekend). 
Tevens zal een inhoudelijke verificatie van dit criterium in de interviewfase plaatsvinden.
Alleen een verwijzing naar het CV of een kopie van de werkervaring uit het CV zal geen punten genereren. Wij verwachten in deze ruimte een zelf geschreven motivatie van de ervaring met bovenstaande gevraagde ervaring. 
 
Puntenverdeling: 
0 = 0/5
2 = 1/5
4 = 2/5
6 = 3/5
8 = 4/5
10 = 5/5


30 % Aantoonbare kennis van en werkervaring met vraagstukken rond operationeel en tactisch beheer van TETRA-apparatuur is een wens. 
 
Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring, de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj) en geef een beknopte omschrijving van de gevraagde werkervaring. 
 
Het ontbreken van de informatie leidt tot punten aftrek. Een inhoudelijke / vaktechnische verificatie van dit criterium zal in de interview fase plaatsvinden.
30 % Aantoonbare werkervaring met betrekking tot het domein radiocommunicatie en meldkamersystemen voor de sector Openbare Orde en Veiligheid is een wens.
 
Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring, de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj) en geef een beknopte omschrijving van de gevraagde werkervaring. 
 
Het ontbreken van de informatie leidt tot punten aftrek. Een inhoudelijke / vaktechnische verificatie van dit criterium zal in de interview fase plaatsvinden.
10 % Aantoonbare werkervaring binnen de politieorganisatie is een wens.
 
Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring en de perioden (dd-mm-jj - dd-mm-jj). 
 
Het ontbreken van de informatie leidt tot punten aftrek.
 
 
 
 
Planning
Start publicatie  23-06-2017 00:00 
Einddatum vragen 27-06-2017 13:00 
Beantwoording vragen 27-06-2017 23:59 
Sluiting publicatie 03-07-2017 17:00 
Beoordeling offertes (vanaf) 04-07-2017 00:00 
Verwachte terugkoppeling 25-09-2017 23:59
 
Type opdrachtgever: ZBO
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden