Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 1345
 
Opdracht: Functioneel applicatiebeheerder GWS
 
Sluitingsdatum: 2017-08-24 09:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: ICT (zakelijke automatisering)
 
Provincie: Noord-Holland
 
Beschrijving:

Aanvraagnummer

1345

Aanvang

18 september 2017

Duur

6 maanden

Opleidingsniveau

HBO

Optie tot verlenging

2 maal 3 maand(en)

Regio

Noord-Holland

Uren per week

24

Verloopt op

24-08-2017 09:00

 

Opdracht
Voor het team functioneel applicatiebeheer zijn we op zoek naar een applicatiebeheerder sociaal domein met specifieke kennis van GWS4all/Suite. Binnen de afdeling sociaal plein worden de werkprocessen herzien en deze moeten heringericht worden in GWS en gekoppeld aan het zaaksysteem. We zijn daarom op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder GWS, met kennis van werkprocesinrichting in GWS4all en SQL. Aansluitend op het aanpassen van de werkprocessen wordt GWS gekoppeld aan het zaaksysteem

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
2. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met procesanalyses en optimaliseren van werkprocessen GWS4all
3. Minimaal 3 maanden ervaring in het afgelopen jaar opgedaan met de nieuwe Suite, m.n. kennis van werkprocessen: Suites4Inkomen, Suite4Werk, Suite4Zorg en Suite4Jeugdzorg, Suite4Sociale Regie
4. Per 18 sept 2017 beschikbaar voor 24 uur per week voor een periode van 5 weken. In de periode okt 2017 tot dec 2017 flexibel inzetbaar voor minimaal 8 uur in de week, maximaal 32 uur in de week. 

Gunningscriteria te beoordelen door Flextender 
5. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het bouwen van scripts Sql/oracle (20 punten)
6. Minimaal in 2 opdrachten ervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar met inrichting van Rofjes en GWS(suite), voor het aanmaken en versturen (middels XML) (20 punten)
7. Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het testen van synchroon en asynchroon berichtenverkeer van en naar GWS en endpoint communicatie met Servicebus (20 punten)
8. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met STUF koppelvlakken: King Zaak-DMS standaard, koppelvlakken GWS, STUF-EF (20 punten)
9. Maximaal tarief €90,- per uur (20 punten)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de bovengenoemde criteria voldoet.

Competenties
We verwachten dat je een applicatiebeheerder bent met goede communicatieve vaardigheden, die goed kan schakelen in gesprekken met de leverancier (intern en extern) en de klant. Je redeneert vanuit het proces en vertaalt dit naar mogelijke oplossingen. Daarbij maak je gebruik van je goede analytische vaardigheden en weet je rekening te houden met verschillende belangen van stakeholders. Je bent resultaatgericht en signaleert tijdig bij knelpunten.

 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden