Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Werkvoorbereider BAG/WOZ
 
Sluitingsdatum: 2017-10-25 00:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Ruimtelijke ordening en milieu
 
Provincie: Noord-Brabant
 
Beschrijving:
Van 1-12-2017 t/m 31-3-2018   |   Optie verlenging: 2 x 3 maanden
€0 - €40 per uur   |   Bouwkunde & Civiele techniek   |   Uren: 32 per week   |   Aantal FTE: 2 
 
 
Planning
Start publicatie 05-10-2017 00:00 
Vragen stellen tot 11-10-2017 00:00 
Beantwoording vragen 13-10-2017 17:00 
Offerte indienen tot 25-10-2017 00:00 
Start beoordeling 25-10-2017 00:00 
Verwachte gunning 01-12-2017 00:00 
 
 
Opdrachtomschrijving
Wij zijn op zoek naar twee Werkvoorbereiders BAG/WOZ.
 
De werkvoorbereiders gaan samen met de collega-werkvoorbereiders de volgende taken verrichten:
 
WOZ 
Het onderhouden, controleren en verbeteren van de WOZ-objectkenmerken en de WOZ-objectafbakening vanuit verschillende WOZ-, BAG-mutatiestromen en WOZ-deelprocessen, met behulp van o.a. het belasting- en taxatiesysteem, digitale bouwtekeningen, luchtfoto’s en panoramafoto’s.
BAG 
Het verwerken van reguliere BAG-mutaties vanuit de vergunningen- en meldingenstroom in Key2BAG.
Het onderzoeken van BAG-objecten (o.a. afbakening) en de verwerking in Key2BAG.
Kandidaatomschrijving
U bent een ervaren werkvoorbereider met: 
een MBO diploma (bij voorkeur Bouwkunde);
affiniteit met automatisering;
initiatiefrijk;
goede contactuele eigenschappen;
goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.
 
 
Opleiding
De kandidaat heeft een MBO-diploma, bij voorkeur Bouwkunde. 
Werkervaring
De kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring als werkvoorbereider en de taken zoals omschreven in de opdrachtomschrijving. 
 
 
Competenties
De kandidaat heeft affiniteit met automatisering, is initiatiefrijk, heeft goede contactuele eigenschappen en heeft goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingswaardigheid. Bovenstaande competenties zijn minimum eisen en worden getoetst bij de kandidaten die worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. 
 
 
Wet DBA
De inschrijver gaat akkoord met bijgevoegde sjabloon overeenkomst. Waarbij opgemerkt dat artikel 14 van de overeenkomst expliciet ziet op een zelfstandige die beschikt over een (oude) relevante VAR-WUO verklaring uit 2014, 2015 of 2016. Bedoelde verklaring moet door de inschrijver worden overhandigd indien deze behoort tot de top 3, 5 of 8 en dus wordt uitgenodigd op gesprek. Indien de zelfstandige geen (oude) relevante VAR WUO verklaring kan overhandigen dan zal opdrachtgever voordat de opdracht wordt gegund zelf beoordelen of de zelfstandige aan de gestelde fiscale eisen voldoet. De zelfstandige werkt in dat geval te allen tijde mee aan deze toets. Artikel 14 van de sjabloonovereenkomst zal bij gunning van de opdracht door opdrachtgever in overleg met opdrachtnemer worden aangepast. Ter informatie wordt u erop gewezen dat opdrachtgever thans maatregelen treft ten einde uitvoering te geven aan de wet DBA. In verband hiermee worden procedures en modelovereenkomsten opgesteld ten einde uiterlijk 1 april 2017 uitvoering te geven aan de wet.” Bij aan te leveren documenten vermeld je “VAR verklaring – indien van toepassing”. Inschrijver dient deze aan te leveren “Na gunning”. 
UEA (voorheen Eigen verklaring)
De kandidaat aan wie de opdracht voorlopig wordt gegund, dient voor definitieve gunning een actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) te overleggen. Wordt deze niet, of niet tijdig overlegd, dan gaan wij over tot gunning aan de tweede kandidaat in rang. 
 
 
Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte 
Actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel:  20 %
 
 
Werkervaring
De kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring als werkvoorbereider en de taken zoals omschreven in de opdrachtomschrijving.
1 tot 2 jaar (10 %)
2 tot 3 jaar (20 %)
> 3 jaar (30 %)
Weging: 30 %
 
 
Opleiding
De kandidaat is in bezit van een MBO-diploma bouwkunde.
Weging: 25 %
 
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Met de top-3, 5 of 8 kandidaten wordt een gesprek aangegaan waarin we onder andere zullen toetsen of de kandidaat voldoet aan het kandidaatsprofiel en aan de gestelde minimumeisen. Daarnaast zal worden beoordeeld welke kandidaat het beste aansluit bij datgeen de opdrachtgever zoekt in een kandidaat (competenties, aansluiting bij de organisatie, het team, etc.). Het gesprek is onderdeel van de beoordeling. 
Weging: 25 %
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden