Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Beleidsadviseur jeugd gezocht!
 
Sluitingsdatum: 2017-10-25 08:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Welzijn en zorg, Sociale zaken en werkgelegenheid
 
Provincie: Gelderland
 
Beschrijving:
 
 
Van 6-11-2017 t/m 31-1-2018   |   Optie verlenging: 6 x 2 maanden   
 €0 - €75 per uur   |   Welzijn   |   Uren: 36 per week   |   Aantal FTE: 
 
 
 
Planning
Start publicatie 13-10-2017 00:00 
Vragen stellen tot 19-10-2017 08:00 
Beantwoording vragen 19-10-2017 16:00 
Offerte indienen tot 25-10-2017 08:00 
Start beoordeling 25-10-2017 08:00 
Verwachte gunning 03-11-2017 00:00 
 
 
Opdrachtomschrijving
Binnen de afdeling Sociaal Maatschappelijke Verbinding van de gemeente Heerde is een tijdelijke vacature ontstaan voor een Beleidsadviseur Jeugd.
 
Van 6 november 2017 (of zo snel mogelijk daarna) tot en met 31 januari 2018 voor 36 uur per week. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden.
 
Wat houdt de functie in?
Het werkveld van de afdeling Sociaal Maatschappelijke Verbinding strekt zich uit over de taakvelden Wmo, Jeugd, Inkomen en Werk. Binnen de uitvoering van het Sociaal Domein werken we gekanteld en gaan we uit van de eigen kracht van de klant. Je hebt belangstelling voor Jeugd en een duidelijke visie. Je wordt verantwoordelijk voor beleidsadvisering over het totale domein jeugd. Hieronder vallen onder meer voorzieningen voor Jeugd zoals Jeugdgezondheidszorg, Onderwijs Achterstanden Beleid, Peuterspeelzaalwerk en het Regionaal Meld- en Coördinatiepunt. Je bent verantwoordelijk voor het vakgebied Voortijdige schoolverlaters en je werkt samen met andere organisaties die voorlichting of preventieve zorg verlenen aan jeugd. Als beleidsadviseur Jeugd vertegenwoordig je de gemeente in lokale en regionale overleggen. Daarnaast werk je nauw samen met de leidinggevende van het team Jeugd om de transformatie verder vorm te geven. 
 
De opdracht wordt intern en extern gelijktijdig uitgezet. Bij gelijke geschiktheid geniet een interne kandidaat de voorkeur.
 
 
Kandidaatomschrijving
Wat vragen wij?
Je beschikt minimaal over een HBO diploma. Relevante beleidservaring heeft de voorkeur.
Daarbij is het belangrijk dat je gemakkelijk schrijft.
 
Genoemde competenties in de opdracht- en/of kandidaatomschrijving worden door de opdrachtgever getoetst in de motivatiebrief en/of tijdens het gesprek.
 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie van Beleidsadviseur Jeugd wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Beleidsadviseur Jeugd is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
 
Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat de offerte indient.
 
 
Eisen
Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar als Beleidsadviseur binnen het Sociaal Domein. 
Referentie vereist 
 
 
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO Opleiding. 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie van Beleidsadviseur Jeugd wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Beleidsadviseur Jeugd is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat de offerte indient. 
 
 
Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte 
Motivatiebrief, door de kandidaat zélf geschreven (max 1 A-4) 
aanleveren na gunning 
VOG
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel:  30 %
 
 
Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De brief dient door de kandidaat zélf geschreven te worden. De kandidaat dient gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving.
Weging:  25 %
 
 
Meerjarige werkervaring
Op CV aantoonbaar werkervaring als Beleidsadviseur Jeugd binnen een gemeente.
1 t/m 3 jaar werkervaring, opgedaan in de laatste 5 jaar (7 %)
4 t/m 5 jaar werkervaring, opgedaan in de laatste 5 jaar (14 %)
Weging:  14 %
 
 
Beschikbaarheid
Op CV aantoonbaar beschikbaar uiterlijk op 6 november a.s. 
Weging:  6 %
 
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving. Tevens wordt er gekeken of er een klik is met de kandidaat. De kandidaat waarop de keuze valt, scoort 25% voor het gesprek. De kandidaten die afgewezen worden naar aanleiding van de gevoerde gesprekken, scoren 0% voor het gesprek.
Weging: 25 %
 
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden