Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 111443
 
Opdracht: Senior Contractmanager, 32 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-10-23 13:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Bouw en utiliteitsbouw, Facilitair, Juridisch
 
Provincie: Zuid-Holland
 
Beschrijving:

Opdrachtinformatie

Startdatum 30-10-2017
Einddatum 29-4-2018
Optie tot verlenging Ja, maximaal 2 x 1 jaar
32
Aantal posities 1
Anders
Aanvraag reden opmerkingen Voor deze opdracht kunnen zowel gedetacheerden als ZZP'ers aangeboden worden.

 

Opdrachtomschrijving en competenties Als contracteigenaar in de exploitatiefase vertegenwoordig je het Rijksvastgoedbedrijf. Je bent onderdeel van een complex en dynamisch speelveld. Daarnaast treed je samen met de gebruiker op als één Staat (met één standpunt) richting de Opdrachtnemer. In dit uitdagende spanningsveld is doorzettingsvermogen nodig, een kritische blik, en vooral een opbouwende aanpak om de belangen van de Staat en specifiek het Rijksvastgoedbedrijf op juiste wijze te kunnen behartigen. Samenwerking, invoelingsvermogen en situationeel kunnen handelen zijn vereisten. 
 
Samen met het team breng je structuur aan in het contractmanagement van de dbfmo portefeuille. U zult zowel ingezet worden op de dbfmo contracten, als enkele contract overstijgende issues. Waarbij van u zullen vragen u kennis en ervaring op het gebied van Systeemgerichte Contractbeheersing te vertalen naar de exploitatiefase. Idem voor een type van een contractbeheersplan voor de exploitatiefase, waarin onze KPI’s een plek krijgen en we gaan werken met een risicodossier. Daarnaast zal uw kennis en ervaring van de nieuwe aanbestedingswet noodzakelijk zijn voor de beoordeling van de Wijzigingen die zich voor doen in onze DBFMO portefeuille en de consequenties daarvan. 
 
Voor deze opdracht zijn de volgende competenties aan de orde: 
? Organisatiebewustzijn; 
? analytisch vermogen; 
? zowel zelfstandig werken, als in teamverband kunnen opereren; 
? Overtuigingskracht; 
? Bestuurssensitiviteit en omgevingsbewust. 
 
Dit moet middels concrete voorbeelden duidelijk naar voren komen tijdens het verificatiegesprek. Het vermogen om relaties en effecten van – politieke - krachtenvelden binnen (en buiten) de organisatie in te schatten en te begrijpen en op basis hiervan te handelen. De kandidaat kent het beleid, de spelregels, de verhoudingen en belangen in de organisatie. Is op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen de organisatie en bij eventuele ketenpartners. Herkent gevoeligheden, risico’s en handelt daarnaar. Houdt bij beslissingen en acties rekening met de gevolgen voor de organisatie. Is in staat (veel) informatie te verwerken, de rode draad hieruit te halen en de gegevens te structuren en ontsluiten. En de opgave zelfstandig op te pakken, team leden te betrekken en kennis te delen. 
 
Type opdrachtgever: Ministerie
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden