Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Adviseur ICT contractmanagement, 36 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-10-30 09:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: ICT (zakelijke automatisering)
 
Provincie: Flevoland
 
Beschrijving:
Van 6-11-2017 t/m 4-5-2018   |   Optie verlenging: 2 x 3 maanden   
€0 - €95 per uur   |   Automatisering/ICT   |   Uren: 36 per week   |   Aantal FTE: 
 
 
 
Planning
Start publicatie 20-10-2017 00:00 
Vragen stellen tot 26-10-2017 09:00 
Beantwoording vragen 26-10-2017 16:00 
Offerte indienen tot 30-10-2017 09:00 
Start beoordeling 30-10-2017 09:00 
Verwachte gunning 06-11-2017 00:00 
 
 
Algemeen
De werkzaamheden vinden plaats bij het cluster Informatie in het team Informatiemanagement. Het cluster Informatie is de interne leverancier van Informatievoorzieningsmiddelen (IV- middelen: hardware, applicaties, gegevens en (documentaire) informatie) binnen de gemeente Noordoostpolder. Binnen dit cluster worden deze middelen beheerd, wordt gewerkt aan beleidsontwikkeling op het IV-terrein en worden projecten ondersteund. In de afgelopen jaren zijn grote stappen gezet in het digitaliseren van werkprocessen en de gegevens en informatie die daaruit voortvloeien.
 
Opdracht
Er is behoefte aan een Adviseur ICT Contractmanagement, die advies gaat uitbrengen over structurele invulling van het ICT contractmanagement en die het ICT contract portfolio in kaart gaat brengen.
Taken:
•  beeld vormen van de belangen van de gemeente omtrent de ICT contracten en zorgdragen dat deze zijn geborgd in de relatie tot de leveranciers.
• in beeld brengen van het ICT contract portfolio en het contractbeheer
• advisering over structurele invulling van ICT contractmanagement
• het management van het cluster voorzien van adequate informatie omtrent de contracten ten behoeve van de planning en controlcyclus.
• zorgdragen voor het beheer van de ongeveer 200 bestaande contracten onder andere op het gebied van infrastructuur, software, telefonie, internet etc. Erop toezien dat de contracten inhoudelijk zijn afgestemd met de proceseigenaren en begeleiding bij de totstandkoming ervan.
 
Kandidaatomschrijving
De kandidaat beschikt over:
- een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in relevante richting;
- drie tot vijf jaar ervaring met ICT contractmanagement bij een overheidsorganisatie;
- kennis van ICT contractmanagement en de GIBIT;
- vaardigheden in advisering en kennis van methoden en technieken;
- kennis van de ontwikkelingen met betrekking tot gemeenten en specifiek op het terrein van ICT
- adviesvaardigheden en  oordeelsvorming, is analystisch, kan goed zelfstandig werken, maar zoekt daarnaast ook de samenwerking op.
 
Genoemde eisen en competenties in de opdracht- en /of kandidaatomschrijving zullen door de opdrachtgever worden beoordeeld in de motivatiebrief en/of tijdens de gespreksronde
 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie van Adviseur ICT contractmanagement wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Adviseur ICT contractmanagement is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat dan de offerte indient.
 
 
Eisen
HBO-opleiding
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding. 
 
 
Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar met ICT contractmanagement. 
Referentie vereist 
 
 
Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte 
Motivatiebrief (Max 1 A-4)
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel:  20 %
 
 
Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat dient - op maximaal 1 A4 - gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht. De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties in de opdracht/kandidaat omschrijving.
Weging:  25 %
 
 
Kennis GIBIT
Op cv aantoonbaar kennis van GIBIT, aantoonbaar te maken door dit terug te laten komen in het cv.
Weging: 11 %
 
 
Werkervaring overheid
Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring als contractmanager ICT, opgedaan in de afgelopen 10 jaar bij een overheidsorganisatie en/of gemeente
bij een overheidsorganisatie (12 %)
bij een gemeente (19 %)
Weging: 19 %
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat omschrijving. Tevens wordt er gekeken of er een klik met de kandidaat is. 
Weging:25 %
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden