Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 1475
 
Opdracht: Pentaho ETL specialist
 
Sluitingsdatum: 2017-11-09 09:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: ICT (zakelijke automatisering)
 
Provincie: 0
 
Beschrijving:

Aanvraagnummer

1475

Aanvang

20 november 2017

Duur

4 maanden

Opleidingsniveau

HBO

Optie tot verlenging

4 maal 1 maand(en)

Regio

Zuid-Holland

Uren per week

8 tot 16 uur

Verloopt op

09-11-2017 09:00

 

Opdracht
Het BI-team is op zoek naar een zeer ervaren Pentaho specialist die onze ETL ontwikkelaar een aantal dagen kan ondersteunen bij de ontwikkeling van het datawarehouse (Data Vault). Er is behoefte aan specifieke in-depth Pentaho kennis op het gebied van o.a. scheduling, performance tuning, logging en generieke best-practices bij het opzetten van een data vault en datamarts met Pentaho. Onze ETL-ontwikkelaar heeft veel ervaring met Informatica, maar minder met Pentaho. Een aantal dagen hands-on ondersteuning met betrekking tot bovenstaande onderwerpen is gewenst.
Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring met Pentaho in de laatste 5 jaar
2. Minimaal 8 uur per week beschikbaar
3. Tarief maximaal € 95,-
4. Afgeronde HBO/WO bachelor opleiding
 
 
Gunningscriteria (weging)
5. Relevante Pentaho kennis en werkervaring, specifieke in-depth Pentaho kennis op het gebied van o.a. scheduling, performance tuning, logging en generieke best-practices (40%)
6. Relevante Data Vault en datamarts kennis en ervaring met Pentaho (dit moet specifiek in het cv vermeld worden) (30%)
7. Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (30%)
 
 
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende puntenaantal geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De vijf kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase. De eerste beoordelingsfase wordt door Flextender uitgevoerd.
In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende vijf kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria door de opdrachtgever. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaat voldoet aan de hierna te noemen competenties:
Didactisch vermogen;
Proactief, klant- en oplossingsgericht;
Goede contactuele vaardigheden
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden