Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 1484
 
Opdracht: Projectmanager, 28 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-11-09 09:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: (Algemeen) management, Bouw en utiliteitsbouw, Facilitair, ICT (zakelijke automatisering), Ruimtelijke ordening en milieu
 
Provincie: Utrecht
 
Beschrijving:

Aanvraagnummer

1484

Aanvang

01 december 2017

Duur

t/m 31 december 2018

Opleidingsniveau

HBO

Optie tot verlenging

Mogelijk maar nog niet bekend.

Regio

Utrecht

Uren per week

28 uur

Verloopt op

09-11-2017 09:00

 

 

Opdracht
In verband met vele vragen voor extra inzet op projectmanagement en herverdeling van de werkzaamheden binnen het team PPM, zoeken wij voor enkele binnenstedelijke (herontwikkelings)projecten een ervaren projectmanager. We schatten de benodigde inzet hiervoor in op ca. 3,5 dagen per week. Wij gaan uit van de inzet van 1 december 2017 tot (vooralsnog) 1 januari 2019, met een optie voor verlenging.
 
 
Profiel
De in te huren projectmanager is in staat om de projecten binnen budget en planning te realiseren. Hij is voor de projecten overall verantwoordelijk en geeft daartoe leiding aan de betreffende projectorganisaties. Voorts is hij aanspreekpunt voor de verantwoordelijke wethouder(s) en de ambtelijk opdrachtgever(s).
Wij zoeken een ervaren projectmanager, met uitstekende procesmatige en communicatieve vaardigheden, met ruimvoldoende ervaring met soortgelijke vraagstukken en (vanwege de bestuurlijke gevoeligheid) met een uitstekende bestuurlijke antenne.
 
 
Hoofdtaken
Aansturen van (multidisciplinair samengestelde) projectgroepen en adviseurs;
Opstellen van fasedocumenten en overige inhoudelijke en procesmatige documenten evenals het begeleiden van het besluitvormingsproces;
Opstellen en bewaken van projectplanningen en –budgetten;
Periodiek rapporteren over de voortgang van het proces, gerelateerd aan de opdrachtverstrekking;
In samenwerking met derden bepalen en uitvoeren van communicatiestrategie voor het project;
Vertegenwoordigen van de gemeente in onderhandelingen met externe partijen en andere betrokkenen
Vereisten / knock-outcriteria 
1. Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met vergelijkbare projecten in een bestuurlijke omgeving.
2. Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding.
 
 
Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager in de afgelopen 5 jaar binnen een politiek bestuurlijke omgeving. (40 punten).
4. Inzicht in en aantoonbare werkervaring met de gemeentelijke organisatie en de procedures binnen een 50.000+ gemeente. (35 punten)
5. Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase. (25 punten) 
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende puntenaantal geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De vijftien kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.
In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende vijftien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaat voldoet aan de hierna te noemen competenties:
Omgevingsbewustzijn (strategisch handelen en actief schakelen),
Problemen oplossen (anticiperen en analyseren),
Samenwerken (voorwaarden scheppen en actief binden) en onderhandelen,
Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
 
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden