Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 108433
 
Opdracht: Klantmanager, 36 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-11-09 11:17
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Sociale zaken en werkgelegenheid
 
Provincie: Noord-Brabant
 
Beschrijving:

Opdrachtinformatie

Startdatum 14-11-2017
Einddatum 14-2-2018
Optie tot verlenging j
36
Aantal posities 3
Ziekte

 

Opdrachtformulering: regisseur participatie


Door langdurig ziekteverzuim en de daardoor ontstane achterstand met betrekking tot de noodzakelijke acties in het klantenbestand ten behoeve van de desbetreffende klanten worden  ondernemende en inspirerende collega’s met een adviserende en uitvoerende rol gevraagd voor de periode van 3 maanden met een optie tot verlenging.

De primaire taak is de analyse van het eigen klantenbestand en op basis hiervan advisering aan de Teamleiders Participatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden in relatie tot uitstroom door middel van werk van de betreffende klanten. Het bij aanvang opstellen van een plan van aanpak is hier een onderdeel van. Op basis van het opgestelde advies wordt een werkwijze gekozen op basis waarvan tot uitvoering wordt overgegaan.
Op grond hiervan worden mede de navolgende taken mede uitgevoerd om te komen tot het inhalen van de gegenereerde achterstand zodat deze tijdig kan worden weggewerkt. Aan het eind van de opdracht vindt een beoordeling plaats of het opgestelde resultaat is bereikt.

 

·       Voeren van intake gesprekken en op basis hiervan een 3d analyse maken van de klant en het komen tot een vaststelling van de rechtmatigheid en een integraal klantbeeld.

·       Kijkt met de klant naar de vraag achter de vraag en is gericht op de het vergroten van het inzicht en de zelfredzaamheid van de klant. 

·       Opstellen van een Persoonlijk Plan met de klant met daarin de geformuleerde doelen, wat nodig is, wie daarbij nodig is, en het resultaat.

·       Leidt de klant kwalitatief toe naar andere disciplines zoals werk en participatie en zorgt hierbij voor een goede analyse.  

·       Draagt zorg voor de regie en werkt daarbij samen met andere disciplines zoals participatiecoaches, inkomensspecialisten, werkgeverdienstverleners, regisseurs bij de Kredietbank en WMO.


Belangrijkste criteria:

·       werkervaring op het vakgebied Rechtmatigheid en doelmatigheid / direct inzetbaar

·       kunnen maken van een plan van aanpak en analyse klantenbestand en te ondernemen acties

·       ondernemend, voert de regie over zaken, resultaatgerichtheid

·       opleiding op HBO niveau

·       passen in het team

·       direct beschikbaar

 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden