Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 1577
 
Opdracht: Medewerker Backoffice Burgerzaken en Burgerlijke Stand
 
Sluitingsdatum: 2018-01-02 09:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Management support
 
Provincie: Utrecht
 
Beschrijving:

Aanvraagnummer

1577

Aanvang

z.s.m.

Duur

tot 1 april 2018

Opleidingsniveau

MBO

Optie tot verlenging

Mogelijk maar nog niet bekend.

Regio

Utrecht

Uren per week

24

Verloopt op

02-01-2018 09:00

 

 

Voor deze functie zoeken wij een frisse enthousiaste medewerker Burgerzaken met een MBO/HBO-werk- en denkniveau. Een paar jaar recente gemeentelijke ervaring op het gebied van de BRP en kennis van de burgerlijke stand is een must; een opleiding AABZ/MLO-BZ een vereiste.
Als medewerker Burgerzaken heb  je een goed gevoel voor ontwikkelingen in je werk en de omgeving. Je bent proactief, initiatiefrijk, beslisvaardig, zorgvuldig en kunt je gemakkelijk verplaatsen in de klant. Je bent flexibel en innovatief en een kei in samenwerken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en ziet er als gezicht van de gemeente representatief uit. Je bent bereid om in rooster te werken en bij voorkeur beschikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag.
 
 
Gunningscriteria (weging)
Minimaal 1 jaar aantoonbare gemeentelijke werkervaring in de afgelopen 2 jaar als medewerker Backoffice Burgerzake en Burgerlijke stand (25%)
Afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau (Medewerker Lokale Overheid (MLO)-BZ (20%)
Aantoonbare werkervaring met de Microsoft-applicaties (Outlook, Word/Excel) (10%)
Aantoonbare werkervaring met Key2Burgerzaken (10%)
Beschikbaar in ieder geval op maandag, dinsdag en vrijdag (20%)
Incidenteel inzetbaar op de woensdagen (10%)
Selectiegesprek in tweede beoordelingsfase (5%)
 
 
Geef in het CV duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Wordt aan het betreffende gunningscriterium voldaan dan wordt in de eerste beoordelingsfase het bijbehorende puntenaantal geheel toegekend. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De tien kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.
In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaten voldoen aan de hierna te noemen competenties:
Nauwkeurigheid
Integriteit
Stressbestendig
Communicatief vaardig
Klantvriendelijkheid
Flexibiliteit
Teamspeler
Hostmanship
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden