Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 113114
 
Opdracht: Adviseur verkeer en omgeving
 
Sluitingsdatum: 2018-01-07 23:59
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Verkeer en vervoer
 
Provincie: Noord-Holland
 
Beschrijving:
 

Opdrachtinformatie

Startdatum 1-1-2018
Einddatum 31-12-2021
Optie tot verlenging ja, maximaal 1 x 7 maanden, na afloop initiële opdracht.
30,00
Aantal posities 1
Anders

 

 

Functie-eisen 
 
 
Werk- en denkniveau 
· WO Kennis en ervaring 
· Je hebt kennis van de civiele, de infrastructurele en de tunneltechnische onderdelen van rijkswegtunnels in relatie tot (operationeel) verkeersmanagement.
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met strategisch omgevingsmanagement en verkeersmanagement bij grote en complexe Rijkstunnelrenovatie-projecten, specifiek op het thema bereikbaarheid (Minder Hinder). 
· Je bent bewezen in staat om zowel ondersteunende, advies- als coördinerende taken te vervullen in een complexe IPM-organisatie. 
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het opstellen en uitvoeren van bereikbaarheidsplannen en de standaard MinderHinder aanpak van Rijkswaterstaat voor complexe infrastructurele (tunnel)projecten. 
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met stakeholdersmanagement en het omgevingsmanagementproces van Rijkswaterstaat. 
· Je hebt kennis van het opzetten en uitvoeren van gedragen verkeersmanagementplannen en –maatregelen alsmede de (kort-cyclische) evaluatie daarvan. 
Je kunt de daarvoor benodigde verkeersgegevens uit verschillende verkeersmodellen en databronnen bewerken en analyseren. 
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het formuleren van klanteisen m.b.t. bereikbaarheid en specifiek verkeersmanagement t.b.v. contractstukken. 
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met opstellen van complexe kwantitatieve en kwalitatieve EMVI minder hinder modellen en uitwerking van bijbehorende contractstukken. 
· Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring met omgevingsmanagement en verkeersmanagement. · Je hebt een relevante adviseuropleiding of aantoonbare ervaring op het gebied van advisering. 
· Je hebt kennis van omgeving en/of ketens, relevante spelers en hun rol en/of positie op operationeel en met name op strategisch (tactisch) niveau.
 
 
Meest essentiële competenties 
· Je bent RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend. 
· Organisatiesensitiviteit 
· Netwerkvaardigheid 
· Plannen en organiseren
· Omgevingsbewustzijn
 · Overtuigingskracht 
· Flexibiliteit 
· Analyseren 
· Onderhandelen
 
Type opdrachtgever: Rijkswaterstaat
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden