Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 13116
 
Opdracht: Adviseur mobiliteit en omgevin
 
Sluitingsdatum: 2018-01-07 23:59
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Verkeer en vervoer
 
Provincie: Noord-Holland
 
Beschrijving:
 

Opdrachtinformatie

Startdatum 1-1-2018
Einddatum 31-12-2021
Optie tot verlenging ja, maximaal 1 x 7 maanden, na afloop initiële opdracht.
30,00
Aantal posities 1
Anders

 

 

Functie-eisen Werk- en denkniveau 
· WO Kennis en ervaring 
· Je hebt inzicht in en kennis van werkprocessen en organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat in het bijzonder de werkwijze Minder Hinder en tunnel-gerelateerde processen.
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met strategisch omgevingsmanagement en mobiliteitsmanagement bij grote en complexe Rijkstunnelrenovatie-projecten, specifiek op het thema bereikbaarheid (Minder Hinder). 
· Je bent bewezen in staat om zowel ondersteunende, advies- als coördinerende taken te vervullen in een complexe IPM-organisatie. 
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het opstellen en uitvoeren van bereikbaarheidsplannen en de standaard MinderHinder aanpak van Rijkswaterstaat voor complexe infrastructurele (tunnel)projecten. 
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met stakeholdersmanagement en het omgevingsmanagementproces van Rijkswaterstaat. 
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het opzetten en uitvoeren van gedragen mobiliteitsmanagementmaatregelen, zoals bijvoorbeeld het realiseren van spitsmijdingen, het inzetten en benutten van openbaar vervoer en de (mogelijk) gevoelige relatie tussen OVconcessies bij werk in uitvoering, het realiseren van modal shift van auto naar fiets (inclusief vervoer over water) en het opzetten en toepassen van een werkgeversaanpak ten behoeve van bereikbaarheid. 
· Je hebt kennis van het opzetten en uitvoeren van gedragen verkeersmanagementplannen en –maatregelen. 
· Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met (de inzet van) Smart Mobility toepassingen om verkeershinder te beperken. 
 
 
Je hebt kennis van de (mogelijk) gevoelige relatie tussen overheid en marktpartijen op het gebied van Smart Mobility en een aantoonbaar netwerk bij marktpartijen die producten en diensten leveren op het gebied van Smart Mobility.  
· Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring met omgevingsmanagement en mobiliteitsmanagement. · Je hebt een relevante adviseuropleiding of aantoonbare ervaring op het gebied van advisering. · Je hebt kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn.
· Je hebt kennis van omgeving en/of ketens, relevante spelers en hun rol en/of positie op operationeel en met name op strategisch (tactisch) niveau.
 
 
Meest essentiële competenties 
· Je bent RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend. 
· Organisatiesensitiviteit
· Netwerkvaardigheid 
· Plannen en organiseren 
· Omgevingsbewustzijn 
· Overtuigingskracht
· Flexibiliteit 
· Analyseren 
· Onderhandelen
 
Type opdrachtgever: Rijkswaterstaat
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden