Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: PDF 022031
 
Opdracht: Technische projectmedewerker, ontwerpspecialist, bestekspecialist, toezichthouder e
 
Sluitingsdatum: 2018-04-10 12:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Beton- en waterbouw, Riolering grond- en wegenbouw, Werktuigbouw
 
Provincie: Friesland
 
Beschrijving:
Startdatum 01-05-2018
Einddatum 01-05-2019
Optie tot verlenging 3 x 1 jaar
Uren per week 0 - 32
 
 
 
Wat houdt de functie in?
Voor investeringsprojecten op het gebied van zuiverings-technische werken en waterkwantiteitskunstwerken heb je de volgende hoofdtaken:
Inspectie en advisering: het inspecteren en rapporteren over de werktuigbouwkundige staat van objecten en het adviseren over de (economische) restlevensduur, vervanging en/of alternatieve oplossingen en het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en bijhouden van de vaktechnische standaard.
Voorbereiding: het opstellen van functionele en/of technische specificaties en programma’s van eisen, besteksramingen en het ontwerpen van werken, installaties en constructies, rekening houdend met de daarvoor geldende normen en benodigde vergunningen. Het beoordelen van offertes, ontwerpen en berekeningen en kennis van de inhoud en het beoordelen van het Technisch Dossier in relatie tot de Machine Richtlijn.
Kennis hebben van aanbestedingsprocedures en verschillende typen contractvormen.
Uitvoering: het vertegenwoordigen als directie en/of toezichthouder van de opdrachtgever bij de uitvoering van werken en het controleren en beoordelen van werkplannen, tekeningen, schema’s en berekeningen volgens bestek en standaarden.
Hierbij opereer je in teamverband en overleg je nauwgezet met beheer en opdrachtnemer over uitvoeringaspecten en rapporteer je naar de interne projectmanager en andere belanghebbenden over voortgang, kwaliteit en financiën.
Bij alle hoofdtaken houd je in je werk rekening met de aspecten ARBO en veiligheid.
 
 
Eisen en gunningscriteria
Beschikbaarheid
 
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 mei 2018 tot en met 1 mei 2019 voor 0 - 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 
 
 
 
Kwaliteit (eisen)
 
U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.
Sjabloon : Algemene Waterschapsvoorwaarden voor het verstrekken van opdrachten tot het verrichten van diensten 2016.pdf
 
De aangeboden kandidaat is minimaal in bezit van een HBO-diploma op het gebied van Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde. Dit wordt tijdens de selectieprocedure gecontroleerd.
 
Je beschikt over een geldig vol VCA certificaat. Indien je niet beschikt over een geldig VCA certificaat, dien je deze behaald te hebben voor 1 augustus 2018. Dit wordt tijdens de selectieprocedure gecontroleerd.
 
Je gaat akkoord met de standaard detacheringsovereenkomst, zoals bijgevoegd bij deze tender.
 
De kandidaat gaat uren schrijven in het systeem "Workforce". Na goedkeuring van de urenstaat door de opdrachtgever kan de factuur worden ingediend. Bij inschrijving gaat u akkoord met deze werkwijze.
 
 
 
Gunningscriteria (wensen)
40 % De kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de rol(len) 50%)
40 % De kandidaat heeft kennis en ervaring met projectmatig werken in een team. (30 %)
19,99 % Je hebt kennis van de inhoud en het beoordelen van het Technisch Dossier in relatie tot de Machine Richtlijn. (20 %)
0,01 % Beoordelingskader Gunningscriteria:
100 % Uitmuntend: De kandidaat wekt zeer veel vertrouwen en doorgrondt de werkzaamheden met bijbehorende rol, competenties en aanpak uitstekend. De aangeleverde informatie is helder, begrijpelijk, en sluit goed aan bij de situatie van het Wetterskip en zal in de ogen van de beoordelingscommissie leiden tot een uitmuntend resultaat. De kandidaat overstijgt de verwachtingen. 
80% Goed:De kandidaat wekt vertrouwen en doorgrondt de werkzaamheden met bijbehorende rol, competenties en aanpak goed. De aangeleverde informatie is helder, begrijpelijk en sluit over het algemeen goed aan bij de situatie van het Wetterskip en zal in de ogen van de beoordelingscommissie leiden tot een goed resultaat. De kandidaat voldoet aan de verwachtingen.
40% Voldoende: De kandidaat wekt matig vertrouwen en/of doorgrondt de werkzaamheden met bijbehorende rol, competenties en aanpak redelijk. De aangeleverde informatie is niet altijd helder of begrijpelijk en of op meerdere onderdelen sluit deze minder goed aan bij de situatie van het Wetterskip. In de ogen van de beoordelingscommissie zijn er wat twijfels over het resultaat, maar niet onvoldoende. 
0% Onvoldoende: De kandidaat wekt onvoldoende vertrouwen en/of doorgrondt de werkzaamheden met bijbehorende rol, competenties en aanpak onvoldoende. De aangeleverde informatie is vaak niet helder of begrijpelijk en/of op meerdere onderdelen sluit deze slecht aan bij de situatie bij het Wetterskip. In de ogen van de beoordelingscommissie zijn er grote twijfels over het resultaat.
 
 
 
Prijs (eisen)
Minimaal: € 60,00
Maximaal: € 75,00
Inclusief alle kosten, exclusief BTW.
 
 
Competenties te toetsen in interviewfase
Beschrijving (uitleg)
Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de gevraagde rol(len)
Je hebt ervaring met projectmatig en procesgericht werken.
Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, praktijkgericht en analytisch.
Je werkt volgens de geldende kwaliteitseisen, je toetst en evalueert regelmatig de kwaliteit van het werk en komt met verbetervoorstellen.
 
 
 
Planning
Start publicatie  22-03-2018 00:00 
Einddatum vragen 29-03-2018 17:00 
Beantwoording vragen 05-04-2018 23:59 
Sluiting publicatie 10-04-2018 12:00 
Beoordeling offertes (vanaf) 10-04-2018 00:00 
Verwachte terugkoppeling 24-04-2018 23:59 
 
Type opdrachtgever: Waterschap
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden