Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: SRQ123853
 
Opdracht: Ervaren Projectmanager Gebiedsontwikkeling (2 x)
 
Sluitingsdatum: 2018-12-20 18:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Ruimtelijke ordening en milieu
 
Provincie: Flevoland
 
Beschrijving:
Startdatum: 14-01-2019
Einddatum: 31-12-2019
Optie tot verlenging: 3 x 12 maanden
Uren per week: 32
 
 
Komende jaren groeit deze gemeente door tot een stad met 250.000 inwoners en mogelijk meer. De gemeente investeert volop in de stad. Dit moet uitmonden in o.a. realisatie van ruim 1000 woningen per jaar.
De afdeling Gebiedsontwikkeling zorgt ervoor dat invulling wordt gegeven aan deze ambitie.

Om dit waar te maken is de afdeling Gebiedsontwikkeling op zoek naar een ervaren Projectmanager Gebiedsontwikkeling, een ervaren vastgoedprofessional met uitstekende onderhandelingsvaardigheden.
 
 
De functie
 
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor één of meerdere grote gebiedsontwikkelingen en realiseer je gebieden met woningen, bedrijven, voorzieningen en openbare ruimte voor de verdere ontwikkeling van de stad.
Jouw kennis van de markt zorgt ervoor dat de gemeente haar ontwikkelopgave in de diverse gebieden kan waarmaken.
Je leidt grote projecten waarbij meerdere bestuurders en partijen betrokken zijn en je bent verantwoordelijk voor de communicatie met de omgeving (in- en extern).
Daarnaast ben je in staat visies, ontwikkelingsplannen, bouw- en inrichtingsplannen tot stand te brengen en breng je deze tot uitvoering door middel van een projectmatige aanpak.
Je overlegt, onderhandelt en sluit overeenkomsten met marktpartijen en adviseert de ambtelijke opdrachtgever, de directie en het bestuur hierover. Je werkt intensief samen met de senior adviseur uitgifte.
Je bent budgetverantwoordelijk voor meerdere grexen, waaronder ook de verantwoordelijkheid voor de opbrengsten en planontwikkelingskosten. Dit betekent dat je veel marktkennis en -ervaring moet meebrengen in de functie.
Je geeft op inspirerende en motiverende wijze functionele leiding aan de diverse projectteams en coacht collega's waar het nodig is.

Kandidaat omschrijving
  • Je bent een ervaren vastgoedprofessional die zijn/haar sporen verdient heeft bij bijvoorbeeld een ontwikkelaar, woningcorporatie, (ontwikkelende) belegger of ontwikkelende bouwer etc., met uitstekende onderhandelingsvaardigheden.
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt goede kennis van de markt en financieel inzicht
  • Je hebt ruime ervaring met vastgoed- en gebiedsontwikkeling, stedelijke ontwikkeling, ruimtelijke ordening, grondexploitaties en bestuurlijke organisaties en participatietrajecten.
  • Projectmatig werken en onderhandelen is je tweede natuur
  • Je beschikt over een zeer groot netwerk (ontwikkelaars, corporaties, beleggers, architecten, gemeenten e.d.)
  • Met jouw enthousiasme kun je het verschil maken
  • Vanuit onafhankelijkheid ben je in staat en bereid een afwijkend standpunt in te nemen
  • Je verbindt inhoud en mensen en daarbij zet je competenties in als omgevingsbewustzijn, onderhandelen, plannen en organiseren, resultaatgericht handelen, analyseren, flexibiliteit en samenwerken

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat.
Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

Eisen
  • Aantoonbaar een afgeronde HBO opleiding richting vastgoed, bouwkunde en/of milieukunde
  • Zelfgeschreven motivatie toe te voegen met waarom de kandidaat geschikt is en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden)

Wensen
  • Aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar in de rol van projectmanager in de vastgoed en/of gebiedsontwikkeling
  • Aantoonbaar ervaring opgedaan met (opstellen, beheren van) grondexploitaties / Grex.
  • Ruime ervaring met vastgoed- en gebiedsontwikkeling, stedelijke ontwikkeling, ruimtelijke ordening, grondexploitaties en bestuurlijke organisaties en participatietrajecten

 

 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden