Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: N.v.t.
 
Opdracht: Assistent-projectleider, 16 u/w
 
Sluitingsdatum: 2017-07-04 08:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Ruimtelijke ordening en milieu
 
Provincie: Flevoland
 
Beschrijving:
Van 4-9-2017 t/m 30-11-2017   |   Optie verlenging: 2 x 3 maanden  
€0 - €80 per uur   |   Ruimtelijke ordening & Milieu   |   Uren: 16 per week   |   Aantal FTE: 


 
Planning
Start publicatie 13-06-2017 00:00 
Vragen stellen tot 19-06-2017 08:00 
Beantwoording vragen 19-06-2017 16:00 
Offerte indienen tot 04-07-2017 08:00 
Start beoordeling 04-07-2017 08:00 
Verwachte gunning 31-07-2017 00:00 
 
 
 
 
Opdrachtomschrijving
Als assistent-projectleider ondersteun je de projectleider bij het realiseren van ruimtelijke projecten en initatieven vanuit de samenleving. Je bent in staat het overzicht te bewaken en het projectteam te helpen voortgang te maken in het project. Daarnaast ben je in staat een aantal deelprojecten zelfstandig op te pakken.
 
Functie-informatie
Als assistent-projectleider ben je de rechterhand van de projectleider. Je borgt de kwaliteit van gemaakte afspraken, prioriteert en bewaakt (in overleg met de projectleider) de samenhang tussen de projectonderdelen. Je neemt deel aan in- en extern overleg en verzorgt de projectadministratie. Je levert daarnaast een inhoudelijke bijdrage en signaleert afwijkingen tijdig. Daarnaast stuur je zelfstandig een aantal deelprojecten aan. 


Kandidaatomschrijving
Wat vragen wij? 
Minimaal een afgeronde HBO (bij voorkeur academische) opleiding op het gebied Planologie en/of Ruimtelijke Ordening en/of Ruimtelijke ontwikkeling
Aantoonbare ervaring met de aansturing van ruimtelijk-stedenbouwkundige ontwikkelingsplannen en projecten in (vooral) de bestaande stedelijke omgeving gedurende minimaal 3 jaar in de afgelopen 8 jaar
Je beschikt over goede communicatieve en samenwerkingsvaardigheden en hebt een goed gevoel voor politieke verhoudingen.


Competenties op het gebied van: 
Resultaatgerichtheid: voor jou staat resultaat voorop en je bent een sterke onderhandelaar;
Coachen: de organisatie bezit voldoende taakgerichtheid, maar de effectiviteit binnen projecten kan worden verbeterd;
Plannen en organiseren: de vaardigheid om de (project)organisatie aan te spreken op de afspraken;
Creativiteit: het vermogen om oplossingen buiten de kaders aan te dragen.
Omgevingssensitiviteit: in staat zijn het krachtenveld binnen en buiten het project te overzien en door juiste interventies draagvlak weten te creëren
Genoemde eisen en competenties zullen door de opdrachtgever worden beoordeeld in de motivatiebrief en/of tijdens het gesprek.
 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie van Assistent-projectleider wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Assistent-projectleider is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
 

 
Eisen
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie van Assistent-projectleider wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Assistent-projectleider is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA. Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat dan de offerte indient. 


Opleiding
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO-opleiding. 


Werkervaring
Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar met de (deel)aansturing van ruimtelijk-stedenbouwkundige ontwikkelingsplannen- en projecten. 
Referentie vereist 


Gevraagde documenten
aanleveren bij offerte 
Door de kandidaat zelf geschreven motivatiebrief


Gunningscriteria
Weging prijsdeel: 20 %

Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Er dient gemotiveerd aangegeven te worden waarom de kandidaat geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving.
Weging: 25 %


Opleiding
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde WO-opleiding Planologie en/of Ruimtelijke Ordening en/of Ruimtelijke Ontwikkeling.
Weging: 10 %


Meerjarige werkervaring
Op cv aantoonbaar meerjarige werkervaring met de (deel) aansturing van ruimtelijk-stedenbouwkundige ontwikkelingsplannen- en projecten binnen de gemeente. 
Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar (5 %)
4-5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar (8 %)
5-6 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 9 jaar (15 %)
meer dan 6 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar (20 %)
Weging: 20 %


Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat omschrijving. Tevens wordt er gekeken of er een klik met de kandidaat is.
Weging: 25 %
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden