Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: N.v.t.
 
Opdracht: Communicatieadviseur Veiligheid
 
Sluitingsdatum: 2017-08-24 08:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Communicatie
 
Provincie: Flevoland
 
Beschrijving:
Start publicatie14-08-2017 00:00 
Vragen stellen tot17-08-2017 08:00 
Beantwoording vragen17-08-2017 16:00 
Offerte indienen tot24-08-2017 08:00 
Start beoordeling24-08-2017 08:00 
Verwachte gunning01-09-2017 00:00 
 
 
Opdrachtomschrijving
Voor de gemeente Almere zijn we tijdelijk op zoek naar een Communicatieadviseur voor de afdeling Veiligheid. Het gaat om een opdracht van gemiddeld 16-20 uur per week tot 1 december 2017 met een optie tot verlenging. Je wordt door de gemeente vanuit de afdeling Communicatie gedetacheerd bij de afdeling Veiiligheid.
 
 
Kandidaatomschrijving
Wie ben je?
We zoeken een ‘hands on’ (medior) Communicatieadviseur met minimaal 3 jaar ervaring, bij voorkeur rondom het thema Veiligheid. Een adviseur die het leuk vindt om naast het advieswerk ook een groot deel van de uitvoering op te pakken. Denk hierbij aan het organiseren van campagnes en bijeenkomsten voor zowel inwoners als ondernemers.
 
Naast uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, vraagt deze functie om een hoge mate van flexibiliteit, samenwerking, projectmatig werken, omgevingsbewustzijn en politieke sensitiviteit. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling Communicatie, waaronder de woordvoerder en de relevante inhoudelijke vakafdelingen.
 
Genoemde eisen en competenties in de opdracht- en /of kandidaatomschrijving zullen door de opdrachtgever worden beoordeeld in de motivatiebrief en/of tijdens de gespreksronde.
 
Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
De functie van Communicatieadviseur Veiligheid wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging van de Communicatieadviseur Veiligheid is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
 
Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat de offerte indient.
 
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel:20 %
 
Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Er dient gemotiveerd aangegeven te worden waarom de kandidaat geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de kandidaat zélf geschreven en door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving.
Weging: 25 %
 
Werkervaring Veiligheid 
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Communicatieadviseur op het gebied van Veiligheid.
Weging: 18 %
 
Werkervaring Overheid
Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Communicatieadviseur bij een overheidsorganisatie.
Weging: 12 %
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat omschrijving. Tevens wordt er gekeken of er een klik met de kandidaat is.
Weging: 25 %
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden