Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Medewerker marketing & vrijetijdseconomie
 
Sluitingsdatum: 2018-01-04 00:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Marketing, Sport en recreatie
 
Provincie: Noord-Brabant
 
Beschrijving:
 
Van 15-1-2018 t/m 1-7-2018   |   Optie verlenging: 1 x 6 maanden 
 €0 - €80 per uur   |   Bestuurlijk   |   Uren: 36 per week   |   Aantal FTE: 1 
 
 
Planning
Start publicatie 15-12-2017 12:00 
Vragen stellen tot 21-12-2017 00:00 
Beantwoording vragen 27-12-2017 17:00 
Offerte indienen tot 04-01-2018 00:00 
Start beoordeling 04-01-2018 00:00 
Verwachte gunning 15-01-2018 00:00 
 
 
 
Opdrachtomschrijving
Voor onze afdeling Concernstrategie zijn wij per medio januari 2018 op zoek naar een medewerker marketing & vrijetijdseconomie.
 
De afdeling Concernstrategie is onderdeel van de dienst Bestuur en Algemene Zaken. De afdeling houdt zich bezig met de advisering bij de strategische vraagstukken van de stad. City-Marketing, Toerisme/vrijetijdseconomie en evenementen is een apart cluster binnen deze afdeling. Het gaat hierbij om 3fte inclusief de vacante tijdelijke functie. De afdeling heeft vele externe contacten en werkt nauw samen met andere sectoren en afdelingen. De medewerkers opereren professioneel, met veel inzet, hoge betrokkenheid en een grote mate van zelfstandigheid.
 
De functie bestaat uit de volgende taken: 
Transitie VVV. Met betrekking tot de VVV lopen er 2 trajecten. 1. Scherpere en nauwkeurigere begroting- en verantwoording 2. De transitie naar verder gaande vorm van een marketingorganisatie.
Gemeentelijke coördinatie themajaar We are Food. Afstemming met VVV (marketingcampagne), programma coordinator, We are Food, Visit Brabant etc. Beheer van het beschikbare budget. 
Uitvoering Actieplan Toerisme dat in de maak is.
Adviesfunctie naar andere afdelingen en partijen in stad en regio.
Onderhouden relatie met Visit/provincie NB/NBTC.
Begeleiden particuliere initiatieven/aanspreekpunt nieuwe produktontwikkeling.
Marketing op de B van Bezoeker.
Convention Bureau Brabant, ondergebracht bij Visit, wordt eerste reguliere jaar, subsidiëring en vertegenwoordiging Den Bosch in adviesgroep.
Monitoring, coördinatie / opdrachtgever van verschillende onderzoeken gericht op bezoekersinformatie. Advisering Dashboard Citymarketing.
Beheer budget toerisme dmv incidentele toeristische subsidies.
 
 
Kandidaatomschrijving
U bent een ervaren kandidaat met: 
een WO of HBO opleiding in Toerisme / Vrijetijdseconomie / Marketing;
bewezen vaardigheid om projecten met interne en externe deelnemers aan te sturen;
bewezen vermogen om snel in te werken in werkveld en stad om van daaruit actief te handelen;
tenminste 3 jaar ervaring in een toeristische/vrijetijds functie bij een (middel)grote stad;
tenminste 3 jaar ervaring in marketing;
aantoonbare ervaring/senioriteit bij de aansturing / subsidiëring van een VVV / toeristische marketing organisatie;
goede communicatieve/netwerkvaardigheden en vermogen tot samenwerking;
een resultaatgerichte instelling.
 
 
Eisen
 
 
Opleiding
De kandidaat heeft een afgeronde WO of HBO opleiding in Toerisme / Vrijetijdseconomie / Marketing. Dit blijkt uit zijn/haar CV. 
 
 
Werkervaring
De kandidaat heeft bewezen vaardigheid om projecten met interne en externe deelnemers aan te sturen. Dit blijkt uit zijn/haar CV. 
 
 
Werkervaring
De kandidaat heeft bewezen vermogen om zich snel in te werken in het werkveld en de stad om van daaruit actief te handelen. Dit blijkt uit zijn/haar CV. 
 
 
Werkervaring
De kandidaat heeft tenminste 3 jaar ervaring in een toeristische/vrijetijdsfunctie bij een (middel)grote stad. Dit blijkt uit zijn/haar CV. 
 
 
Werkervaring
De kandidaat heeft tenminste 3 jaar ervaring in marketing. Dit blijkt uit zijn/haar CV. 
 
 
Werkervaring
De kandidaat heeft aantoonbare ervaring/senioriteit bij de aansturing/subsidiëring van een VVV/toeristische marketing organisatie. Dit blijkt uit zijn/haar CV. 
 
 
Competenties
De kandidaat beschikt over goede communicatieve/ netwerkvaardigheden en vermogen tot samenwerking en een resultaatgerichte instelling. Dit blijkt uit zijn/haar CV. 
 
 
Wet DBA
De inschrijver gaat akkoord met bijgevoegde sjabloon overeenkomst. Waarbij opgemerkt dat artikel 14 van de overeenkomst expliciet ziet op een zelfstandige die beschikt over een (oude) relevante VAR-WUO verklaring uit 2014, 2015 of 2016. Bedoelde verklaring moet door de inschrijver worden overhandigd indien deze behoort tot de top 3, 5 of 8 en dus wordt uitgenodigd op gesprek. Indien de zelfstandige geen (oude) relevante VAR WUO verklaring kan overhandigen dan zal opdrachtgever voordat de opdracht wordt gegund zelf beoordelen of de zelfstandige aan de gestelde fiscale eisen voldoet. De zelfstandige werkt in dat geval te allen tijde mee aan deze toets. Artikel 14 van de sjabloonovereenkomst zal bij gunning van de opdracht door opdrachtgever in overleg met opdrachtnemer worden aangepast. Ter informatie wordt u erop gewezen dat opdrachtgever thans maatregelen treft ten einde uitvoering te geven aan de wet DBA. In verband hiermee worden procedures en modelovereenkomsten opgesteld ten einde uiterlijk 1 april 2017 uitvoering te geven aan de wet.” Bij aan te leveren documenten vermeld je “VAR verklaring – indien van toepassing”. Inschrijver dient deze aan te leveren “Na gunning”. 
UEA (Voorheen Eigen Verklaring) 
De kandidaat aan wie de opdracht voorlopig wordt gegund, dient voor definitieve gunning een actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument (voorheen Eigen Verklaring) te overleggen. Wordt deze niet, of niet tijdig overlegd, dan gaan wij over tot gunning aan de tweede kandidaat in rang. 
 
 
Gevraagde documenten
aanleveren na gunning 
Actuele Uniform Europees Aanbestedingsdocument
 
 
Gunningscriteria
 
Weging prijsdeel: 
40 %
Werkervaring
De kandidaat heeft tenminste 3 jaar ervaring in een toeristische/vrijetijdsfunctie bij een (middel)grote stad. Dit blijkt uit zijn/haar CV.
3 tot 4 jaar (10 %)
4 tot 5 jaar (15 %)
> 5 jaar (20 %)
Weging: 
20 %
Werkervaring
De kandidaat heeft tenminste 3 jaar erving in marketing. Dit blijkt uit zijn/haar CV. 
3 tot 4 jaar (5 %)
4 tot 5 jaar (10 %)
> 5 jaar (15 %)
Weging: 
15 %
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Met de top-3, 5 of 8 kandidaten wordt een gesprek aangegaan waarin we onder andere zullen toetsen of de kandidaat voldoet aan het kandidaatsprofiel en aan de gestelde minimumeisen. Daarnaast zal worden beoordeeld welke kandidaat het beste aansluit bij datgeen de opdrachtgever zoekt in een kandidaat (competenties, aansluiting bij de organisatie, het team, etc.). Het gesprek is onderdeel van de beoordeling. 
Weging: 
25 %
 
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden