Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer: 1609
 
Opdracht: Procesbegeleider / coördinator
 
Sluitingsdatum: 2018-01-04 09:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Sociale zaken en werkgelegenheid
 
Provincie: Zuid-Holland
 
Beschrijving:

Aanvraagnummer

1609

Aanvang

15 januari 2018

Duur

12 maanden

Opleidingsniveau

HBO

Optie tot verlenging

1 maal 6 maand(en)

Regio

Zuid-Holland

Uren per week

32-36 uur

Verloopt op

04-01-2018 09:00

 

 

Opdracht
Voor het kalenderjaar 2018 zoeken we een extra coördinator voor beide teams, die in overleg met de huidige procesbegeleiders de taken en werkzaamheden verdeelt en uitvoert. Zoals het opstellen van werkroosters, verdeling van het werk, aanspreekpunt voor medewerkers voor problemen en verbetervoorstellen, het onderhouden van contacten met applicatiebeheer, juridisch adviseurs en anderen binnen én buiten de gemeentelijke organisatie, het aanleveren van managementinformatie. Tevens  informeer  je het bestuur over casuïstiek, beantwoord je vragen vanuit de raad en handel je klachten af. afhandeling van klachten.
Vereisten / knock-outcriteria
 
1. Uurtarief maximaal € 81,13 (schaal 11)
2. Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding
 
 
Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met coördinerende taken en aansturing van medewerkers zoals omschreven in bovengenoemde opdracht binnen een gemeente (40 punten)
4. Aantoonbare kennis van en werkervaring met minimaal twee taakvelden binnen het sociaal domein (zoals Inkomen, Zorg, Schuldhulpverlening, Ondersteuning / Burgerzaken e.d.) (35 punten) 
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het opereren binnen een complexe bestuurlijke omgeving (10 punten)
6. Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (15 punten)
Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. De kandidaten worden vervolgens aan de hand van de scores die op de gunningscriteria zijn behaald gerangschikt. De tien kandidaten met de hoogste score op de gunningscriteria gaan door naar de tweede beoordelingsfase. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend om door te gaan naar de tweede beoordelingsfase.
In de tweede beoordelingsfase worden de cv’s van de betreffende tien kandidaten met elkaar vergeleken op basis van de gunningscriteria. De kandidaten die in deze vergelijking als beste worden beoordeeld, worden uitgenodigd voor een selectiegesprek, waarin wordt getoetst of de kandidaat voldoet aan de hierna te noemen competenties:
 
- Politiek-bestuurlijke sensitiviteit
- Samenwerken
- Coördineren
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden