Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Veiligheidscoordinator
 
Sluitingsdatum: 2018-04-02 08:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: Openbare orde en veiligheid
 
Provincie: Limburg
 
Beschrijving:
Je bent het aanspreekpunt bij evenementen voor in- en extern (aanvraag/tijdens evenement/nazorg) en hebt een regisserende rol bij het proces. Je zorgt voor bestuurlijke afstemming en input voor beleidsnota’s. Je bent de verbindende factor tussen intern en externe stakeholders (beleid, uitvoering, handhaving en organisatoren/ ondernemers)
 
Wat ga je doen? 
Regisserende rol bij evenementen met relevante veiligheidsaspecten (gezondheid, openbare orde, verkeer, brandveiligheid). In deze rol zorg je voor bestuurlijke afstemming, input voor beleidsnota’s en een totaaloverzicht/ afstemming tussen de evenementen die binnen onze gemeente plaatsvinden. 
Je bent de verbindende factor tussen en eerste aanspreekpunt van organisatoren enerzijds en anderzijds voor intern en externe stakeholders (beleid, uitvoering, handhaving en organisatoren/ ondernemers). Dit gedurende het hele proces (aanvraag/tijdens evenement/nazorg).
Bouwt en onderhoudt netwerken met interne en externe partijen en zorgt voor samenhang en afstemming met beleid op nauw aanpalende terreinen als economie (centrummanagement), vrije tijd en toerisme, verkeer en ketenpartners.
Vanuit je rol heb je inzicht in de evenementen die binnen onze gemeente plaatsvinden.
Als opdracht krijg je mee de organisatie te adviseren over de exacte invulling van de functie (taken en omvang)
Je staat in direct contact met collega’s van team Veiligheid en andere teams en ketenpartners om op integrale, zakelijke en klantvriendelijke wijze tot een betere dienstverlening te komen. Als Veiligheidscoördinator vervul je hierin een belangrijke schakelfunctie tussen bestuur, eenheden en ketenpartners. Door samenwerking met collega’s uit andere teams en je externe netwerk draag je bij aan het versterken van de strategische oriëntatie en afstemming op het terrein waarvoor je verantwoordelijk bent. Je levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan een integrale benadering van veiligheidsvraagstukken op het vlak van openbare orde en veiligheid inzake de Apv en bijzondere wetten.
 
Kandidaatomschrijving
Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je HBO werk- en denkniveau. Werkervaring opgedaan in de sector. Je bent sociaal vaardig en bent in staat om met bovengenoemde belanghebbenden in gesprek te gaan. Je bent daarnaast bekend met relevante wet- en regelgeving op het gebied van Veiligheid, APV, bijzondere wetten. Ervaring met het vergunningsproces een pré.
 
Je beschikt over de volgende competenties: 
Verbinder
Mondelinge communicatie
Omgevingsbewustzijn
Schriftelijke communicatie
 
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel:  15 %
 
 
Opleiding
Op CV aantoonbaar tenminste een HBO opleiding afgerond. 
Weging:  15 %
 
 
Werkervaring 
Op CV aantoonbaar werkervaring opgedaan van tenminste 3 jaar in de afgelopen 8 jaar in een regisserende rol bij evenementen met relevante veiligheidsaspecten (gezondheid, openbare orde, verkeer, brandveiligheid) Dit moet duidelijk uit de gewerkte periodes blijken en uit de werkzaamheden vermeld op het CV. 
Weging: 20 % 
 
Werkervaring 
Op CV aantoonbaar werkervaring met het vergunningsproces. 
Weging: 10 %
 
Werkervaring
Op CV aantoonbaar werkervaring als Veiligheidscoördinator waarin je een belangrijke schakelfunctie tussen bestuur, eenheden en ketenpartners hebt vervuld. Dit moet duidelijk onderbouwd uit je werkzaamheden blijken. 
Weging: 15 %
 
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
klik met de organisatie 10% - gestelde eisen in de opdracht 10% - gestelde wensen in kandidaatsomschrijving 5%
Weging: 25 %
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden