Details opdracht


Vorige  Volgende

Referentienummer:
 
Opdracht: Projectsecretaris ontwikkeling
 
Sluitingsdatum: 2018-04-03 08:00
 
Status: gesloten
 
Vakgebied: (Algemeen) management, Juridisch, Ruimtelijke ordening en milieu
 
Provincie: Flevoland
 
Beschrijving:
Van 16-4-2018 t/m 8-8-2018   |   Optie verlenging: 2 x 4 maanden
maximaal €85   |   Ruimtelijke ordening & Milieu   |   Uren: 12 per week   |   Aantal FTE: 
 
 
 
Planning
Start publicatie 22-03-2018 00:00 
Vragen stellen tot 27-03-2018 08:00 
Beantwoording vragen 27-03-2018 17:00 
Offerte indienen tot 03-04-2018 08:00 
Start beoordeling 03-04-2018 08:00 
Verwachte gunning 13-04-2018 00:00 
 
 
 
Opdrachtomschrijving
In verband met ontwikkelingen op het gebied van de uitbreiding van Lelystad Airport moet een aantal taken tijdelijk opgevangen worden. Een deel van de werkzaamheden bestaat uit het zelfstandig dan wel in afstemming met de programmamanager voorbereiden en/of deelnemen in diverse lokale en regionale overleggen over de luchthaven en overleggen over gerelateerde thema’s, plus de daarbij behorende afstemming, verslaglegging en voortgangsbewaking. In de overleggen worden belangen samengebracht en afgewogen en zo nodig vertaald in adviezen en voorstellen voor het (regionale) bestuurlijk overleg. Ook het op aanvraag organiseren van werkbezoeken en het afhandelen van correspondentie behoren tot het takenpakket. 
Het takenpakket zal in overleg met de programmamanager luchthaven en de collega’s nader ingevuld worden. Er is op dit moment veel te doen in de genoemde dossiers. 
In het hele traject adviseer en ondersteun je in afstemming met de programmamanager intern het bestuur en ben je op onderscheiden onderwerpen het aanspreekpunt voor de extern betrokken partners. Je werkt intensief samen met de collega’s in het organisatie brede Luchthaventeam en met externe partners.
 
Kandidaatomschrijving
Je beschikt over
• Minimaal een HBO-opleiding en hebt bij voorkeur WO-niveau;
• Kennis en ervaring op het gebied van omgevingsmanagement en luchthavenontwikkeling, van de wetgeving, het maatschappelijk en politiek krachtenveld op de betreffende beleidsgebieden, beleidsontwikkelingen; of je kunt je deze kennis snel eigen maken;
• Ervaring met voorbereiding van advisering binnen een overheidsinstantie;
• Ervaring in lokale en regionale netwerken.
 
 
 
 
Eisen
Opleiding
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO-opleiding 
 
 
Werkervaring
Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar als projectsecretaris binnen een (stedelijk) ontwikkelingsproject. 
Ervaring politiek bestuurlijke omgeving
Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen afgelopen 10 jaar bij een overheidsinstantie. 
 
 
 
Gunningscriteria
Weging prijsdeel:  20 %
 
 
Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Er dient gemotiveerd aangegeven te worden waarom de kandidaat geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). Dit wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving
Weging:  25 %
 
 
Kennis van wet/regelgeving luchthaven ontwikkeling 
Op cv aantoonbaar kennis van de Luchtvaartwet en/of van de Wet Ruimtelijke Ordening aan te tonen door werkervaring en/of door een afgeronde opleiding en/of cursus.
Weging:  15 %
 
 
Ervaring met een boven lokaal samenwerkingsverband
Op cv aantoonbaar werkervaring binnen een boven lokaal samenwerkingsverband. !Let op, laat duidelijk naar voren komen dat het gaat om een boven lokale samenwerking
Weging: 10 % 
 
Opleiding 
Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde WO opleiding 
Weging: 5 % 
 
 
Sollicitatiegesprek
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving. Tevens wordt er gekeken of er een klik is met de kandidaat. De kandidaat waarop de keuze valt, scoort 25% voor het gesprek. De kandidaten die afgewezen worden naar aanleiding van de gevoerde gesprekken, scoren 0% voor het gesprek 
Weging: 25 %
 
 
Type opdrachtgever: Gemeente
 
Vorige Volgende Terug naar overzicht 
... disclaimer | contact | algemene voorwaarden